Přejít k hlavnímu obsahu

The eLiVe oznámil po bronzu z MČR rozpad Trust.Universe

14. 11. 2019 | 12:34 Counter-Strike 2
Po rozpadu Fury Esport je druhým končícím týmem po Vodafone MČR 2019 v CS:GO celek Universe, jehož jádro spolu vydrželo opravdu dlouho. Jak ale prohlásil The eLiVe na své fanpage, nyní je to pro sestavu, jak ji známe, opravdu konečná.
Trust.Universe CS:GO
Trust.Universe CS:GO

Erik 'The eLiVe' Sith byl mezi hráči CS:GO letos jedním ze dvou obhájců, kteří měli možnost navázat na loňský titul. Dvacetiletý slovenský střelec sice dopadl lépe než queztone, nestačilo to ale ani na finále. Trust.Universe letos přitom zažili úspěšnou sezónu, když triumfovali na PLAYzone Challenge i v ESL Nationals. Sám eLiVe při těchto úspěších mohl zúročit zkušenosti, které loni nasbíral po boku několikanásobných mistrů v Gunrunners.

Ještě před dvěma dny Universe na své FB stránce oslavovali narozeniny Davida 'forsyy' Bílého, který je zajímavým objevem letošního roku. Kromě něj pak v průběhu sezóny přišel akorát návratilec Adam 'NEOFRAG' Zouhar, který nahradil dlouholetou stálici Lastíka, jinak se jádro Universe drželo pospolu. Lukáš 'Levi' Bouřa a Lukáš 'lucasp' Pócsik se spolu zúčastnili tří ročníků MČR v řadě, eLiVe si pouze loni odskočil pro pohár, ale také byl členem týmu po dlouhou dobu – vždyť právě v něm se svými spoluhráči prorazil na scénu. 

Každá cesta ale jednou končí a dle prohlášení The eLiVe není pokračování po třetím místě z MČR pro tým zaslouženým. Každý z hráčů má zcela jiné plány a vzájemně by se zpomalovali, takže se to raději rozhodli ukončit. Totéž platí i pro kouče, který se koncem roku stěhuje do Austrálie a zlatá tečka mu bohužel nevyšla.

Poslední oficiální složení Trust.Universe:

 Česká republika Lukáš 'Levi' Bouřa
 Slovensko Lukáš 'lucasp' Pócsik
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
 Česká republika David 'forsyy' Bílý
 Česká republika Adam 'NEOFRAG' Zouhar

Jako organizace mají Universe za poslední čtyři roky z CS:GO tři cenné kovy, ten nejblyštivější ale ve sbírce stále chybí. Nyní tak nezbývá než čekat, okolo kterého hráče postaví svou novou pýchu do výkladní skříně.

Som veľmi nerád, že takúto správu musím písať zrovna ja, ale ako kapitán tímu mám aj túto povinnosť. S chalanmi sme mali talk o tom, ako chceme pokračovať, čoho chceme dosiahnuť budúci rok a rozhodli sme sa nepokračovať, nie je to z dôvodu 3. miesta na MČR podľa mňa zaslúžené. Je to škoda, kedže mám pocit, že sme si zrovna začali rozumieť v hre. Je to škoda, no každý ma iné plány a jeden by spomaľoval toho druhého, takže sme sa tak rozhodli. Ako poslednú ligu dohráme ESL Nationals a plánujeme ju aj vyhrať. Ohľadom môjho budúceho tímu a pôsobenia dám ešte status. Máte sa na čo tešiť. Rok 2020 bude lepší ako ktorý pred tým, tak dúfam, že sa tešíte tiež!

prohlásil v rozloučením s aktuální sestavou The eLiVe.

Trust.Universe CS:GO
Zdroj: @theELIVE
Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.