Přejít k hlavnímu obsahu

ENCE před novou sezónou vyměňují dva hráče

2. 12. 2019 | 19:21 PUBG: Battlegrounds
Nejznámější finská organizace ENCE Esports vstoupila na pole PUBG těsně před startem nejvyšší soutěže Europe League. Ryze finský tým jedné z nejsilnějších zemí Evropy si během roku nepočínal vůbec špatně, po nezdařeném postupu na světový šampionát ale nyní mění dva hráče.
ENCE
ENCE

Když na nás vyskočilo oznámení od ENCE, báli jsme se, že půjde o další organizaci, která z podpory PUBG jako spousta dalších vycouvá. Bohudík to tomu tak není a finský celek se pouze rozhodl vyměnit dva své hráče. Ve stávajícím složení, které před přestupem pod ENCE hrálo jako o1ne a chvíli reprezentovalo Excelerate Gaming, dokázali vyhrát PEL Phase 1, ale po neúspěšných dalších dvou splitech nyní přicházejí nutné změny.

S týmem se loučí dosavadní kapitán miikaz a TRYFFELI, kteří už se na Twitteru vyjádřili, že prozatím nové angažmá nemají a jako volní hráči hledají nové možnosti. I tak ale považují působení v největší finské organizaci za splněný sen. Důležité je, že neplánují končit s hraním. Jejich místa dnešním dnem zabírá Tiikzu, který se v barvách CrowCrowd dostal až na PGC, a D1gg3r1, pro kterého jde z Contenders posun na nejvyšší stupeň.

ENCE budou nově působit v tomto složení:

 Finsko Miro 'Rustanmar' Ruotsi
 Finsko Saku 'SKUIJKE' Sajakoski
 Finsko Olli 'Tiikzu' Saarikoski
 Finsko​​​​​​​ Daniel 'D1gg3r1' Luusua

Štítky: ENCE
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.