Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq opět pomáhá, ve druhém FIFA 21 Charity Cupu si dává za cíl vybrat 212 tisíc korun

21. 2. 2021 | 15:21 Všechny hry
Entropiq se snaží angažovat se, co nejvíce to jde. Nebojí se však zapojit i do dobrých účelů. Loni takto v březnu na začátku pandemie podpořil Nemocnici Na Bulovce v rámci charitativního FIFA turnaje, a právě ten se odehraje i nyní.
znesnaze21
znesnaze21
Zdroj: Entropiq

Po dobré zkušenosti s FIFA Charity Cupem se Entropiq rozhodli uspořádat druhý ročník. Ten první dokázal vybrat neskutečných 200 tisíc korun, letošní cíl je ještě o něco vyšší. Charitativní akce se odehraje 21. 2. 2021, takže symbolicky k tomuto datu byla ambiciózně zvolena částka 212 000 Kč, kterou by Entropiq rádi vybrali.

V akci tentokrát uvidíme více FIFA hráčů. Kromě "domácích" reprezentantů RIIJKa a Huhnaka se můžete těšit na Emericksona ze Sparty, T9Lakyho z FCVP esport, duo slávistů Kobby a CptKubajz a duo Seron, Miki z organizace Sampi.Tipsport. Kromě profíků se však představí i speciální hosté. Kromě domácí špičky se předvedou také fotbalisté Vít Beneš a Lukáš Vácha spolu s legendou a ambasadorem Entropiq, Vladimírem Šmicerem. Celým dnem plným FIFY bude od 10 do 21 hodin provázet Mikuláš Tuček ve spolupráci s komentátorským duem Koozy, TheHateris. Speciální součástí celodenního programu bude také odhalení nového investora Entropiq.

A na koho se budou peníze vybírat letos? Entropiq se rozhodli vybrat dvanáct konkrétních příběhů nadace znesnaze21. „Doufám, že se nám společně podaří vybrat co nejvíce peněz a všichni se při tom pobaví u kvalitních esportových zápasů. Velmi si vážíme všech, kteří se nám rozhodnou pomoci,“ říká Managing Director Entropiqu, Ondřej Drebota. Detailní informace můžete najít na těchto stránkách. Každá koruna se v těžké situaci hodí!

  • Podpoříme tři bráchy, kteří přišli tragicky o tátu, na jejich cestě ke vzdělání
  • Jirka skončil po úrazu krční páteře na vozíku. S hendikepem se popral a sportuje víc než zdraví lidé. K větší soběstačnosti mu pomůže pohon k vozíku
  • Dominik měl v roce 2018 vážnou autonehodu. Dlouho bojoval o život a všichni věří, že se ho díky rehabilitacím podaří zase rozběhat!
  • Románkovi s dětskou mozkovou obrnou přispějete na nákladné rehabilitace.
  • Žít kvalitněji a aktivně! Pavlovo přání můžeme splnit příspěvkem na elektrický vozík.
  • Táta od rodiny Lukáš zůstal po vážné nehodě ochrnutý od ramen na zbytek těla. Za příspěvek si pořídí auto, které mu umožní být zase s rodinou.
  • Pro Vojtu a dvouletého Lukáška byl letošní Štědrý den nejhorším dnem v roce. Za tragických okolností je opustila je milovaná maminka a manželka. Peníze půjdou na pořízení věcí pro chlapce.
  • Pavel se 20 let pere s roztroušenou sklerózou. S vaší pomocí by rád zrekonstruoval bezbariérovou koupelnu.
  • Po dlouhé těžké nemoci ve věku nedožitých 33 let prohrál svůj závod o život partner a tatínek dvou malých chlapců Petříka a Radečka. Vaše příspěvky půjdou na zajištění dětí a jejich budoucnosti.
  • Jirka byl celý život psychicky a fyzicky týraný. Po smrti otce zdědil dluhy, kvůli kterým se stal bezdomovcem. Dejme Jirkovi šanci, aby nemusel přežívat na ulici.
  • Matyášek vstoupil do života s řadou zdravotních problémů. Auto pomůže rodině dojíždět dál k lékařům a na rehabilitace.
  • Majko je chlapec ze Slovenska, který se narodil s diagnózou lámavost kostí. Je tak odkázaný na vozíček. Nyní má šanci postavit se na nožičky, operace je však nákladná.
Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.