Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq oslavil roční výročí svého založení parádním videem

27. 1. 2021 | 09:00 Všechny hry
Organizace Entropiq přinesla svěží vítr na domácí scénu a hned ve svém prvním roce působení si splnila víceméně všechny své cíle. Jelikož to právě včera přesně rok od vzniku týmu, tak si Entropiq připravili 20minutový dokument o prvním roce své tříleté cesty.
Entropiq
Entropiq

Myšlenka, tedy ještě bez jména Entropiq, vznikla v hlavě pokerového mága Martina Kabrhela v roce 2019 a ve spolupráci s výkonným ředitelem Ondřejem Drebotou vše oficiálně rozjel přesně 25. ledna 2020. Mezi prvními podpisy figurovala PUBG sekce, dva FIFA hráči a úřadující mistr České republiky v Hearthstone. Cíl byl jednoznačný, od prvních momentů dominovat. Entropiq si totiž stanovili tříletku – první rok vyhrávat doma, ve druhém se více prosadit v Evropě a v tom třetím už ve světovém meřítku bojovat s těmi nejlepšími.

Rok 2020 byl tedy prvním na cestě týmu Entropiq, ke které nyní vznikl dvacetiminutový dokument. Jednotlivými segmenty a momenty celé sezóny provází kromě dvojice nejvyšších povolaných také Pavel Klaban, který si pod přezdívkou Mozilla prošel jako hráč, trenér, streamer či komentátor na scéně ledasčím, ale právě v Entropiq se opět plně našel, což je tady opět krásně vidět. Komentáře doplňují členové jednotlivých sekcí a konečně jsem se díky tomuto videu dozvěděli, proč řady Entropiq nikdy nerozšířila Dota 2 sekce, ačkoliv byla teasována.

Herní organizace se zelenou maskou v logu se může pyšnit slavnými ambasadory jako Vladimír Šmicer a Mach Muradov, což jsou další aspekty, kterými se odlišuje od ostatních. Asi nikdo jiný tu jako jeden velký organizační celek necílí na zahraničí tak, jako právě Entropiq. Všude jinde to i v posledních letech bylo spíše o konkrétních úspěšných sekcích, zatímco pojem Entropiq chce uspět na několika polích, protože prostředky, ambice i nastavenou vizi na to. Jak totiž řekl v dokumentu Mozilla, cíl je jasný: „Katowice budou skandovat Entropiq!“

Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.