Přejít k hlavnímu obsahu

Eren nekončí! On jede dál, a to konkrétně do Itálie

14. 1. 2020 | 13:43 League of Legends
Český midlaner Nguyễn "Eren" Đức Anh sice v nedávném rozhovoru naznačil i možný konec profesionální kariéry, ale nyní byl oznámen jako součást soupisky italského týmu Outplayed, takže ho uvidíme v regionální lize PG Nationals.
Eren Outplayed
Eren Outplayed

Tým Outplayed se rozhodl udělat velké změny, jelikož v základní sestavě vyměnil během tří měsíců všech pět hráčů. Několik z nich ale už v týmu působili v minulosti, třeba Italové Brizz a Deidara, kteří v loňské sezóně oba obsazovali přední místa italské ligy. V týmu působil i jungler Eckas, který se do týmu dostal po krátkém působení v konkurenčním Cyberground. Na pozici AD Carry bude působit Rumun Khantos, který loni působil ve španělské a řecké lize a v minulosti si zahrál i třeba v srbském týmu ASUS ROG ELITE.

Dá se říci, že díky zkušenostem z Team AURORA, x6tence nebo Enclave Gaming, bude Eren hvězdou týmu, na které budou stát šance na úspěch. Outplayed vloni obsadil 2. a 3 až 4. místo italské nejvyšší ligy a na jaře roku 2018 se z prvního místa podíval i na EU Masters, kde dokázal postoupit do čtvrtfinále. Jedním z konkurentů v italské lize bude pro Outplayed tým Cyberground Gaming, za který nastoupí i český support Ondřej "MjrDee" Hrneček. Mezi hlavní favority se ale řadí Morning Stars nebo QLASH Forge, který však dosud neoznámil celou soupisku.

Sestava Outplayed pro rok 2020:

 Itálie Silverio "Deidara" Masi (Top)
 Litva Edgaras "Eckas" Strazdauskas (Jungle)
 Česká republika Nguyễn "Eren" Đức Anh (Mid)
 Rumunsko Cosmin "Khantos" Dănilă (AD Carry)
 Itálie Luca "Brizz" Brizzante (Support)

Dokáže se Eren dostat s Outplayed na EU Masters?

Možnosti výběru
Štítky: Eren, PG Nationals, MjrDee