Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Nationals: En1gma je po spanilé jízdě LB šampionem

14. 12. 2019 | 18:53 Hearthstone
Prestižní česko-slovenská soutěž přivítá na svém vyvrcholení v polských Katovicích nejlepších šest hráčů základní části, kteří se poperou o celkový prize pool 50 tisíc korun. LAN finále, přezdívané jako malé MČR, vypukne v sobotu 14. prosince ve 13:00, a ještě tentýž podvečer poznáme šampiona druhé sezóny této ligy.
ESL Nationals
ESL Nationals

ESL Nationals CZ/SK Season 2 přivítala celkem dvanáct hráčů, ze kterých po dlouhodobé základní části postoupila na offline finále rovná polovina. Největší spokojenost musí panovat v táboře eSuby, která má ve finále WB dva své zástupce. Duo PoweR, Vlčák77 navíc ve spodním pavouku doplňuje Ecoo, těsně před branami postupu navíc skončil jejich další spoluhráč Scruffy, stejně jako Don. Šestičlenné složení LAN finále tak uzavírá další české trio Valachuj, En1gma, Jobsad. Komentování LAN finále se zhostí Faeli a CzechCloud.

ESL Nationals: finálový pavouk
               
     Česká republika PoweR2         
               
        Česká republika PoweR0   
               
     Česká republika Vlčák771         
              Česká republika En1gma 
        Česká republika Vlčák770      
  Česká republika Valachuj1            
     Česká republika En1gma2     Česká republika En1gma2   
  Česká republika En1gma2            
        Česká republika En1gma2      
  Česká republika ecoo1            
     Česká republika Jobsad0         
  Česká republika Jobsad2            
Štítky: ESL Nationals
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.