Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba hlásí změnu v sestavě, Crowleyho nahrazuje Nowikk

14. 8. 2019 | 17:22 PUBG: Battlegrounds
Pomalu to budou čtyři měsíce, co se přední domácí organizace, po konci minulé sekce, vrátila do světa PUBG. Poslední výsledky však nebyly dostatečně uspokojující, a tak přichází první změna.
Nowikk
Nowikk

eSuba se v aktuální chvíli nachází na devátém místě pořadí Vodafone MČR v PUBG, což je zřejmě pod očekáváním všech zúčastněných. Ačkoliv to bylo v řadě případů v nekompletní sestavě, tak se klukům ještě nepodařilo vyhrát ani jeden letošní online turnaj. Za očekáváním skončili také na PLAYzone Challenge.

Když tedy skončilo období dovolených a týmy naplno zbrojí vstříc nejdůležitější části sezóny, i tady se tým odhodlal ke změně. S eSubou se tak loučí David 'Crowley' Haraším, který zaujímal pozici in-game leadera a bude tak více než zajímavé sledovat, jak se hierarchie v týmu změní a jak to bude na výkonech poznat.

„Chtěl bych poděkovat mým spoluhráčům, SpajKKovi, oKKovi a Dudyssovi, a taky eSubě, že mi dala šanci reprezentovat její barvy. Je jen škoda, že jsme nezvládli dosáhnout na takové výsledky, jaké bychom si všichni přáli. Celému týmu i celé eSubě bych chtěl popřát do budoucna hodně štěstí a ať se daří!”

rozloučil se Crowley.

VIK Nowikk

Novou akvizicí se totiž stává 17letý Matěj 'Nowikk' Krmela, který se v nejlepším světle ukázal v posledních měsících v barvách Vikingekrig Esports. Právě jeho schopnosti totiž byly klíčové na cestě za stříbrnou medailí tohoto týmu na PLAYzone Challenge a po zisku ceny MVP se z něj stalo vysoce žádané zboží.

Sám Nowikk se k přestupu vyjádřil následovně:

„eSuba je na domácí scéně absolutní špičkou mezi organizacemi, a proto je mi velkou ctí hájit její barvy. Moc se těším na hraní s novými spoluhráči, protože si myslím, že se od nich můžu hodně naučit díky jejich bohatým zkušenostem. Cílem je samozřejmě vyhrát MČR a dominovat na domácí scéně. Myslím, že jsme hodně silný tým, a pokud budeme poctivě trénovat, výsledky se časem dostaví.”

Novou posilou okomentoval také spajKK:

„Náš tým poslední měsíce hodně stagnoval a dostal se do bodu mrazu. Hráli jsme bez energie, chutě se zlepšovat a myslím si, že právě toto je ten krok k lepšímu. Nowikk je sedmnáctiletý talent, který své zkušenosti prokázal už na jeho první LANce na PLAYzone Challange v Brně, kde vyhrál i cenu nejlepšího hráče turnaje.”

Svou premiéru si posílená eSuba zažije ve čtvrtek, kdy nastoupí do finále aktuální MČR série, které klasicky celé odstreamujeme. Kompletní složení je tedy následující:

 Česká republika Martin 'spajKK' Beneš
 Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan
 Česká republika Patrik 'Dudyss' Dudek
 Česká republika Matěj 'Nowikk' Krmela

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.