Přejít k hlavnímu obsahu

Execute Esports pod svá křídla nabírají FoX PUBG tým

24. 12. 2019 | 15:38 PUBG: Battlegrounds
Execute Esports na herní scéně sice působí již od roku 2015, více se ale začali ukazovat až v letošním roce, a to především díky Dotě 2. K této a Fortnite sekci nyní nabírají i třetí ve hře PlayerUnknown's Battlegrounds.
Execute Esports
Execute Esports

Celý název Fabulous obscene & Xtraordinary vám sice příliš neřekne, pro jméno FoX už ale domácí PUBG scéna může zbystřit. Stálice českých turnajů loni po celý rok bojovala i o MČR, představila se také na PLAYzone Challenge. Minimálně na nějaký čas však tento název v turnajích neuvidíme, čtveřice v čele s JayTenem totiž přestupuje pod křídla Execute Esports, které krátce představujeme v úvodu. Svou premiéru v nových barvách si kluci zažijí už na 2. svátek vánoční, dokázali totiž postoupit na finále naší Samsung Squad Series. Právě JayTen je spolu s TaBem základním pilířem této sestavy, ostatní dva hráči se k nim připojili až v posledních týdnech.

Nynější sestava týmu Execute Esports:

 Česká republika Jakub 'JayTen' Šuba
 Česká republika Michal 'TaB' Kýr
 Česká republika​​​​​​​ David 'Rotys' Rotrekl
 Česká republika​​​​​​​ Pavel 'Soggy' Srniček

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.