Přejít k hlavnímu obsahu

Fadee Gaming vstupují na PUBG scénu akvizicí bývalé sekce EXORS

8. 3. 2020 | 11:27 PUBG: Battlegrounds
Fadee Gaming na domácí scéně prosluli především koncem minulého roku, kdy jejich Rainbow Six Siege sekce s nejlepšími domácími hráči vyhrála vše, co se dalo. Tato kapitola je však u konce a tou novou bude provázet PUBG tým, který naposledy hájil barvy EXORS.
Fadee PUBG
Fadee PUBG

Začátkem prosince na domácí scéně vznikl tým s názvem Renegades, v jehož čele se nacházel Filip 'Klimson' Klimeš. Ten se při jeho zakládání spojil s dalším účastníkem MČR 2019, Patrikem 'Nibs' Černohorským, a k sobě naverbovali dva hráče z tehdejšího týmu PullUpSheriffs. Celá čtveřice spolu od té doby hraje bez změny v sestavě a konečně nachází i plnohodnotné zázemí pro letošní sezónu. Ještě loni sice přestoupili k EXORS Gaming, tato organizace ale kvůli nedostatečným prostředkům pozastavila působení pro rok 2020.

Už dva dny po odchodu z EXORS naznačil Klimson, že se jeho tým stává součástí projektu, díky kterému se může posunout na nový level. Fadee Gaming je totiž organizace loňských mistrů ČR ve hře Rainbow Six Siege a nabídnout tedy zřejmě mají co. Informace o přestupu pod Fadee krátce po zveřejnění prvotních informací unikla a byla veřejným tajemstvím, tento víkend se ale vše stalo oficiálním. V nových barvách si tato čtveřice odbyla premiéru na GLL Daily turnaji, kde získala 60 dolarů, nicméně už ve čtvrtek na ni čeká MČR Squad Series.

Nová PUBG sestava Fadee Gaming:

 Česká republika Filip 'Klimson' Klimeš
 Česká republika Patrik 'Nibs' Černohorský
 Česká republika Adam 'Duff' Sýkora
 Česká republika Radek 'Hazy' Moc

PLAYzone Challenge 2020
Štítky: Fadee Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.