Přejít k hlavnímu obsahu

Faker vítá nového kolegu! Tyler1 posiluje nejúspěšnější tým historie LOL

20. 10. 2020 | 03:00 League of Legends
Jeden z nejpopulárnějších streamerů se dočkal velkého životního kroku. Bez zkušeností z profesionálního hraní totiž posiluje nejúspěšnější tým historie League of Legends. V T1 ale samozřejmě nebude figurovat na týmové soupisce. Stal se totiž novou klíčovou postavou content týmu.
Tyler1 T1
Tyler1 T1

Značka T1 se s postupem času globalizuje. Na League of Legends scéně je tým vnímán jako jihokorejský gigant, který má na svém kontě tři tituly ze světového šampionátu a dvě první místa z MSI. Ředitel T1 Joe Marsh zmínil, že Tyler1 na ně udělal dojem hned při prvním setkání v rámci All-Star eventu v roce 2018 a brzy přišla i první spolupráce, kdy známý streamer a hvězda T1 Lee "Faker" Sang-hyeok společně před kamerami strávili čas v jedné z heren v Las Vegas. 

O velmi dobrých vztazích s Tylerem promluvil i midlaner týmu Faker:

Vždycky je plný energie, a to na mě dělá velký dojem. Kdykoliv se s ním setkám, zdraví mě s širokým úsměvem a je neskutečně pozitivní. Mám radost, že se Tyler1 stal součástí T1 a těším se na to, co naše spolupráce v budoucnu přinese.

Pro T1 dle oficiálních vyjádření nemá jít jen o běžné partnerství a nevnímá Tylera jako řadového streamera, který tým a značku má pouze dostat do povědomí svých fanoušků. Ikonické spojení T1 + T1 má přinést i exkluzivní kontent, jelikož tým vidí velkého streamra hlavně jako tvůrce s obří spoustou nápadů a samozřejmě přirozeným charismatem. Hlavním cílem je zpopularizovat T1 i na západě, jelikož herní organizace už dávno nepůsobí jen v Jižní Koreji. Konkrétně by mohl spolupracovat i s americkým Valorant týmem, který před pár dny oficiálně posílil Spyder.

Štítky: T1, Tyler1, SK Telecom T1