Přejít k hlavnímu obsahu

FANART: Umělec vytvořil skvělý návrh Tfue skinu pro Icon Series

19. 1. 2020 | 13:24 Fortnite
Fortnite umělec s přezdívkou D3NNI vytvořil úžasný koncept skinu pro profesionálního Fortnite hráče Tuernera “Tfue” Tenneyho pro Icon Series od Epic Games.
Tfue
Tfue

Icon Series jsou nejnovější inovací od Epic Games, jejímž cílem je více zapojit osobnosti Fortnite. Prvním, kdo obdržel svůj vlastní skin, byl největší a nejúspěšnější Fortnite Streamer, Tyler “Ninja” Blevins, jak jsme již informovali. Epic Games potvrdili, že Icon skinů bude více, zatím však není zcela jasné, kdo je obdrží a kdo ne.

Tfue je jeden z největších Fortnite streamerů na světě, ale ne vždy se choval tak, aby byl v oblibě vývojářů. Nebojí se vyjádřit svůj názor a kritiku, ohledně čehož se s Ninjou v minulosti neshodli.

Ačkoliv kritika Fortnite nemusí zabránit Tfue, aby obdržel svůj skin, jistě může způsobit napjaté vztahy s vývojáři. Někteří hráči si myslí, že Ninja nevyjadřuje své názory ze strachu, že přijde o případnou spolupráci.

I když se oficiálního Icon skinu pro Tfue třeba nedočkáme, Fortnite umělec D3NNI se tohoto úkolu zhostil dokonale, zahrnul blond vlasy i headset, dokonce i jednu z Tfueho hlášek.

Tweet vzbudil velkou pozornost, zatím nasbíral skoro 7 tisíc lajků. Mnoho fanoušků Fortnite velmi záhy ocenilo jeho přesnost. Jeden z nich prohlásil: “Můj bože, to je tak skvělý! Vypadá přesně jako on.”

Další přizvukoval: “Denni, nedávno jsem ti řekl, že tvoje tvorba je úžasná, a tys mi to prostě musel dokázat znova.”

Tfue sám na koncept skinu zatím nereagoval. Ninjův skin uznal, dělal si legraci, že sám vlastně měl svůj skin jako první, jelikož default skin pro “Jonesyho” vypadá jako on. Také trollil oznámení tak, že fanouškům navrhoval, aby použili jeho tvůrčí kód, když si budou chtít Ninjův skin koupit. 

Uvidíme, zda se Tfue skinu dočkáme i v oficiální hře, tak jako tak, D3NNI odvedl dobrou práci. 

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Tfue