Přejít k hlavnímu obsahu

Fanoušci OWL jsou pohoršeni kvalitou dresů od Fanatics

10. 2. 2019 | 11:02 Overwatch
Do další sezóny Overwatch League zbývá jen několik dnů a fanoušci jednotlivých týmů se vybavují novými dresy. Mnoho z nich ale musí vyjádřit své zklamání, protože velká část zboží nedosahuje slibované kvality.
Overwatch League Fanatics
Overwatch League Fanatics

14. února se vrátí týmy jako London Spitfire, Philadelphia Fusion nebo Los Angeles Valiant do akce s příchodem druhé sezóny nejvyšší světové soutěže, Overwatch League. Mnohým fanouškům ale příchod nové sezóny zhořkl s příchodem objednaných dresů jejich oblíbeného týmu. Svou nespokojenost už dávají hlasitě najevo i na sociálních sítích. 

Overwatch Dresy

Overwatch League nedávno uzavřela několikaleté partnerství s americkou značkou Fanatics, která vytváří oficiální dresy i pro hokejovou NHL, basketbalovou NBA či fotbalovou MLS. Ta se ale pro fanoušky oblíbené online hry neuvedla vůbec dobře a naopak sklidila velkou vlnu kritiky. Nakupující si stěžují zejména na vybledlé barvy a špatnou kvalitu materiálu, ze kterého jsou dresy vyrobeny.

Cena je navíc nastavená vysoko - za dres s hráčovým jménem dá zákazník 85 dolarů (asi 2 000 korun) a Evropané navíc musí přičíst i 25 dolarů (570 korun) za dopravu. Z tohoto faktu jsou pohoršeni i samotní hráči, kteří se k produktům negativně vyjadřují na svých streamech nebo sociálních sítích.

Daniel “dafran” Francesca, DPS Atlanta Reign:

“Nekupujte to, je to strašně předražené a v podstatě ztráta peněz.“

Dres Atlanta Reign

Fanoušek PyroSSBM svou frustraci sdílel na Redditu - zboží bude reklamovat. Podobných zkušeností se nemusíte bát na našem PLAYzone shopu, kde najdete jen to nejkvalitnější z MČR merchandisingu, ale i předních týmů, jako Fnatic, FaZe nebo Astralis.