Přejít k hlavnímu obsahu

Co se to s PUBG děje? Ve hře se chystá neuvěřitelně propracovaný Fantasy Battle Royale

17. 3. 2020 | 09:00 PUBG: Battlegrounds
Herní updaty umí hráče potěšit, nebo zklamat, případně od každého trochu. Co se ale chystá ve světě PUBG ke 3. narozeninám, potažmo k 1. aprílu, to jen tak obdoby nemá. Do hry totiž s největší pravděpodobností brzy zamíří zcela nový herní mód, jehož parametry leckoho překvapí. RPG mechaniky, třídy hrdinů nebo třeba ohnivé koule a jednorožci. Ne, opravdu jsme se nezbláznili.
Fantasy Battle Royale
Fantasy Battle Royale

Jak už je bývá ve světě PUBG zvykem, tak tvůrce obsahu s přezdívkou PlayerIGN dokázal v ukrytých souborech hry a podobných únicích informací vydolovat skutečnost o novém připravovaném herním módu: Fantasy Battle Royale. Ten má dokonce svůj vlastní lore, jenž pouť každého hráče začne provázet při vyskočení z letadla. Příběh je totiž středověkým písmem psán přímo na padáku. V tomto módu budou do hry přidány speciální předměty, které bude vaše postava moci dokonce levelovat. Když říkáme postavu, tak tím myslíme opravdový charakter. Na výběr totiž budete mít třídy Wizard, Paladin, Barbarian a Ranger, se kterými můžete plnit mise.

Vše se bude odehrávat na Erangelu, jehož mapa se pro fantasy režim rovněž promění, jak můžete vidět na plánku níže. Když si štíty a meče, hůlky a prsteny doplníme o Fireball nebo třeba kuši přejmenovanou na Dragonslayer, tak vzniká šílený mišmaš, který si v PUBG jen těžko dokážeme představit. A to ani nezmiňujeme jednorožčí skin na motorku. To vše v souborech hry opravdu existuje a je jen otázkou, jestli a kdy do hry speciální herní mód zamíří. Co všechno nový obsah ukrývá, si můžete nastudovat ve třech videích naspodu článku. Posuďte sami – je tohle ten správný impulz od vývojářů směrem k dlouhodobě nespokojeným hráčům?

Fantasy Battle Royale
PLAYzone Challenge 2020
Fantasy Battle Royale
Fantasy Battle Royale
Fantasy Battle Royale
Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.