Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic po téměř roce a půl mění sestavu, v legendárním týmu končí flusha, který se pokusí složit nový tým

8. 1. 2021 | 16:54 Counter-Strike 2
Švédský celek fnatic neprožil v roce 2020 úplně nejlepší rok. To se tým rozhodl vyřešit radikálním řešením a sáhl ke změně v sestavě. V týmu tak oficiálně končí flusha, v sestavě jej nahradí mladý švédský talent.
fnatic -flusha
fnatic -flusha

Švédská organizace fnatic dnes oznámila odchod jedné z legend CS:GO. Konec v tomto týmu zahlásil Robin "⁠flusha⁠" Rönnquist, který strávil v dresu fnatic velkou část své kariéry. Hlavně výsledky týmu z posledních měsíců se staly motivací pro změnu. Fnatic sice vyhráli ESL Pro League S11, hned první turnaj online éry, po zbytek roku však nedokázali na skvělé výsledky navázat a změna v sestavě tak byla nevyhnutelná.

Podle serveru DBLTAP již fnatic mají vyhlédnutou posilu. Tou se stane 21letý awper Jack "⁠Jackinho⁠" Ström Mattsson, který dosud působil pouze na švédské scéně. To bude pravděpodobně znamenat také to, že JW již nebude hlavním sniperem.

 

flusha csgo

Stejný server však také prozradil, že flusha již má vymyšlený plán do budoucna. Plánuje se totiž spojit s dalšími dvěma hráči, kteří sedí na lavičce. Těmi jsou Timothy "autimatic" Ta, který dosud hrál v Gen.G, a Miikka "⁠suNny⁠" Kemppi z dnes již rozpadlých ENCE. Tato trojice již údajně hledají novou organizaci, kterou budou letos reprezentovat.

Nová sestava fnatic bude následující:

 Švédsko Jesper "⁠JW⁠" Wecksell
 Švédsko Freddy "⁠KRIMZ⁠" Johansson
 Švédsko Ludvig "⁠Brollan⁠" Brolin
 Švédsko Maikil "⁠Golden⁠" Selim
 Švédsko Jack "⁠Jackinho⁠" Ström Mattsson

 Švédsko Andreas "⁠Samuelsson⁠" Samuelsson (coach)

Štítky: fnatic, flusha
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.