Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic vstupují na kompetitivní scénu Valorantu se svým turnajem

7. 5. 2020 | 12:00 VALORANT
Valorant se veze na vlně úspěchu a stále více portálů a organizací aktivně pořádá turnaje, kterými tvoří esportové zázemí pro novou taktickou střílečku. Už jsme mohli vidět různé kompetitivní události, které měly na svědomí dobře známé společnosti, nyní se k nim však přidává další velikán – Fnatic.
Fnatic Proving Grounds
Fnatic Proving Grounds

K tvorbě nového esportového ekosystému Valorantu nyní přiloží ruce i velká esportová organizace Fnatic, která nedávno oznámila svůj vstup na turnajovou scénu nové střílečky s vlastním turnajem nesoucí název Fnatic Proving Grounds: Valorant Open. Celého klání se zúčastní 32 evropských týmů, z kterých je zatím obsazena pouze polovina pozic.

Pro dalších 16 míst se můžete přihlásit skrze Challengermode, ovšem pouze pokud se nacházíte na evropském serveru. Hráči, kteří se kvalifikují, budou zařazeni do týmů stejně tak jako hrstka dalších talentů a tvůrců obsahu. Turnaj se odehraje 8. května ve 13:30 hodin a sledovat jej můžete na oficiálním Fnatic Twitch kanále, kde vás celým vysíláním budou provázet dobře známá jména.

Zdroj: @fnatic
Štítky: fnatic