Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite Chapter 2 představuje trailer na Battle Pass pro Season 3

17. 6. 2020 | 14:39 Fortnite
Jelikož dnes ráno začala už třetí sezóna z druhé kapitoly oblíbené battle royale hry Fortnite, Epic Games zveřejnilo oficiální trailer pro její Battle Pass. Ten nám prozradí mnoho novinek, na které se můžeme v nadcházející sezóně těšit, a že toho není málo.
battle pass
battle pass

Jak už bylo řečeno, video, které nedávno vývojáři Fortnite zveřejnili na svém YouTube kanále, odhaluje spoustu nových vymožeností, od skinů přes zbraně až po zcela unikátní dopravní prostředky. Season 3 odstartovala už dnes v ranních hodinách, ale ne všechny věci, které můžeme vidět v traileru, jsou ve hře rovnou. Abychom nezapomněli, jako vždy nás čeká i úprava mapy, tentokrát je to ale dost razantní změna. Téměř celá se skládá z malých ostrůvků rozesetých po moři, jedinou větší pevninu najdeme i s pohořím v pravém dolním rohu, jak můžete vidět na obrázku níže.

mapa

Po nové mapě je nejzásadnější změnou přidání nových dopravních prostředků. Říkáte si, jak se asi budete po mapě pohybovat, když je téměř celá zaplavená? Odpověď je jednoduchá, stačí vám pouze žralok a vodní lyže. Ano, tohle je opravdu jeden ze způsobů, jak se dostat přes vodu, jak prozrazuje trailer. Mezi další způsoby dopravy, tentokrát po suché zemi, patří velký náklaďák, pick-up nebo obyčejné auto, což vidíme za celou historii Fortnite poprvé.

zralok?

Dalším updatem budou jako vždy nové zbraně. Ty nám jako na zlatém podnose připravil známý data miner a leaker na svém Twitter účtu. Díky němu víme, že nás čekají nové brokovnice, minomet, lovecká puška, bubnový kulomet a neznámá zbraň se záchodovým zvonem, která by mohla sloužit například jako jednoduchý způsob, jak se někam přitáhnout a překvapit tak soupeře. I kdyby tomu bylo jinak, nudit se s tím vším určitě nebudeme. Všechny leaknuté zbraně najdete ve tweetech níže.

Všechny novinky upravující gameplay už jsme si představili, zbývají nám tedy ty kosmetické. Zde je tou nejdůležitější zbrusu nový editor pro vaše deštníky, díky kterému si můžete s Battle Passem vytvořit tento doplněk přesně podle vašich představ. Mimo to nás čeká halda skinů, těšit se můžeme například na známého DC superhrdinu Aquamana, dále třeba na roztomilé kotě ve vražedném robotickém obleku, mistrovskou inženýrku Jules a mnoho dalších bezvadných skinů.

Tak co, jak se na třetí sezonu těšíte? Nezapomeňte, začala už dneska ráno, jen ne se vším výše zmíněným. Tak nezapomeňte stáhnout nový update co nejdříve a svolat své parťáky, ať máte s kým hrát. Na celý trailer se můžete sami podívat níže.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.