Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite letos uskuteční turnaje s prize poolem půl miliardy

22. 1. 2021 | 19:35 Fortnite
Ano, název článku je pravdivý, Fortnite uspořádá v roce 2021 turnaje, jejichž prize pool činí bezmála půl miliardy korun (20 milionů dolarů), což je zhruba o 3 miliony dolarů více než v roce 2020. Turnaje se budou odehrávat dle informací pouze v módu trio a účastnit se jich bude možné pěkně z pohodlí vašich domovů.
Fortnite 2021
Fortnite 2021

Epic Games se rozhodli zaujmout Fortnite hráče tím, že dají pěknou sumičku dobrým hráčům Fortnite. Není divu, že budou rozdávat miliony, spousta bývalých hráčů totiž opustila profi scénu Fortnitu, protože Epic Games nedával ani přijatelné prize pooly na hráčské poměry, což je vůbec nemotivovalo hrát dál.

Byly provedené dodatečné úpravy turnajů, včetně platforem. Epic Games se rozhodli vyčlenit převážnou část finančních odměn pro FNCS turnaje, do nich bude registrace probíhat klasicky na oficiálních stránkách Fortnitu. Nejbližší z turnajů proběhne 4. února. 

Celkově nás v sérii FNCS turnajů čekají čtyři kousky, z nichž každý bude mít prize pool 3 miliony dolarů a zbylých 8 milionů dolarů bude rozděleno do množství různých turnajů během tohoto roku. Veškeré peníze budou rovněž rozděleny do všech regionů podle počtu hráčů hrajících v daném regionu, tzn. že Evropa bude mít větší prize pool všech turnajů než ostatní regiony. Turnaje se nejspíš uskuteční pouze z pohodlí domova, kvůli koronavirové pandemii se prozatím neplánuje mistrovství světa.

Štítky: FNCS