Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite už brzy oslaví třetí narozeniny!

13. 9. 2020 | 14:40 Fortnite
Tři roky uběhly jako voda, a tak tu máme i další narozeniny, které by měli být podle všeho naplánovány a uvedeny do hry 26. září. V dnešním článku si připomeneme počátky hry, a také si povíme o plánovaných novinkách.
narozky
narozky

V tomto relativně krátkém čase se Fortnitu podařilo překonat všechny druhy rekordů a již po dvou letech se stalo nejvýnosnější hrou. Již po krátké době se mu do hry podařilo začlenit fyzické osoby a populární kulturu, což je v současné době vzhledem k pandemii suprové řešení, jak si vynahradit chybějící akce. Díky Fortnite se Epic Games katapultovalo na první místo nejvlivnějších herních a také technologických společností, takže předpokládáme, že třetí narozeniny této hry oslaví ve velkém stylu.

Spolupráce 

V současné době jsme uprostřed masivní spolupráce s Marvelem a je nutno podotknout, že v počátcích bylo toto naprosto nepředstavitelné. Dříve se ve hře vyskytovaly pouze narážky, napodobeniny postav a v podstatě cokoliv dalšího, co nepotřebovalo licenci. Nyní už takové věci nejsou potřeba vzhledem k množství nabízených spoluprací od ostatních firem.  

Aktuální leaky 

Díky dataminerovi Mang0e víme, že do hry budou přidány minimálně dva wrapy a také nějaká věc, která má souvislost s balónky. Nejspíše se dočkáme i nového skinu a dalších předmětů. Zatím nevíme, o co přesně se jedná a pokud se to dozvíme, jistě vám o tom dáme vědět. Dá se ale očekávat, že má Epic naplánovány nějaké limitované módy, eventy, předměty a lokace, takže se 26. září nezapomeňte přihlásit do hry!