Přejít k hlavnímu obsahu

Fortuna se stává generálním partnerem MČR

9. 4. 2019 | 15:37 Všechny hry
Nejstarší česká sázková kancelář, která se obří oblibě těší právě u fanoušků esportu, se stává generálním partnerem nejprestižnější domácí gamingové akce MČR.
Fortuna
Fortuna

Kvalifikace na Mistrovství České republiky v počítačových hrách jsou v plném proudu, tento víkend se na slovenské LAN akci Uniza Masters dokonce rozdávaly i první offline MČR body. Vždy je ale možnost jít ještě dopředu a právě na to, abychom mohli úroveň všech turnajů zařazených do seriálů MČR i samotného LAN finále v Brně posunout ještě výše, je potřeba odhodlaných partnerů, pro které je stejně jako pro nás růst českého gamingu prioritou.

Fortuna

Jsme proto rádi, že generálním partnerem MČR v počítačových hrách se stává Fortuna, ve které to prostě vidí stejně. Tato sázková kancelář se už totiž dávno nespecializuje jen na klasické sporty, v současnosti patří k jedněm z jejích největších trháku široké spektrum možností vsazení na esportová utkání. Lze bezpečně říct, že ti, co chtějí své znalosti progamingové scény proměnit v nějaký ten peníz, na Fortunu nedají dopustit – zajímavé kurzy a především husté pokrytí všech nejpodstatnějších světových i domácích eventů zkrátka dělají Fortunu v oblasti sázení na esporty českou jedničku.

K uzavření partnerství se vyjádřil marketingový ředitel Fortuny Roman Maco:

Sázky na esporty jsou velmi perspektivním odvětvím, které se těší stále větší popularitě mezi samotnými hráči, fanoušky ale i mezi sázkaři. Na některých trzích jsou esporty obrovským fenoménem, proto chceme rozvoj tohoto segmentu podpořit i v českých podmínkách a zároveň ukázat fanouškům, že atraktivní turnaje je možné nejenom hrát nebo je sledovat, ale také na ně sázet.
Fortuna
Štítky: Fortuna, MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend