Přejít k hlavnímu obsahu

Fragleague S4: PiXeL1K dominoval prvnímu hracímu dni

13. 4. 2020 | 12:32 PUBG: Battlegrounds
Zatímco TSM rozpustili sestavu a různí hráči zkoušejí Valorant, tak zbylá světová PUBG scéna si stále drží určitou aktivitu. Přední evropské týmy tak o tomto víkendu mohly vkročit do čtvrté sezóny Fragleague, která nabízí prize pool 15 tisíc dolarů.
Fragleague S4
Fragleague S4

Tato soutěž je určená pro skandinávské týmy, které mezi sebou pravidelně bojují. Zejména týmy z Finska nabízí prvotřídní kvalitu, vedle nich se ale mezi šestnáctkou účastníků nachází i původně dánský tým Tempus, kde je aktuálně na zkoušce český hráč Miloslav 'PiXeL1K' Feik. Celá sezóna nabízí 36 zápasů, které se hrají o šesti nedělích od 12. dubna do 7. června. Úvodní hrací den tedy je aktuálně za námi – jak se tedy Tempus vedlo?

Do série čtyř map vstoupil vítězně tým Hakkapeliitas se 13 killy. Tempus se ale nenechali zahanbit druhým místem s 11 killy. Druhá hra sice byla slabší, následně však přišla ona vítězná s neskutečnými 17 killy na kontě – 11 z nich měl navíc sám český ostrostřelec! Hakkapeliitas sice vyhráli závěrečnou hru dne a spolu s Tempus tabulce dominují. Dánský tým s českým zastoupením ale o šest bodů tabulku po prvním z devíti týdnů vede.

Velmi příjemný je kromě pořadí týmů také pohled na individuální statistiky, protože na čele hráčů s nejvíce poškozením se nachází hned tři hráči Tempus. Své první místo potvrzuje PiXeL1K také mezi největšími zabijáky, za čtyři hry totiž nasbíral parádních 16 killů. Mezinárodní angažmá mu očividně svědčí, jen tak dál! Zmíněnou vítěznou hru Tempus s neskutečným výkonem českého hráče najdete v jeho sestřihu ve videu níže od 1:30.

Fragleague S4
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.