Přejít k hlavnímu obsahu

Fredi oficiálně posiluje Team BRUTE a tyhle šachy mají dopad i na další organizace

9. 4. 2020 | 15:42 Counter-Strike 2
Team BRUTE se teprve začátkem roku stal plně profesionálním, od té chvíle se ale udály tři změny v sestavě, jež byla pyšně představena na velkolepé launch akci. Oficiálně nyní tým vítá hvězdnou posilu, která by na nějaký čas měla být opravdu poslední.
BRUTE fredi
BRUTE fredi

Jako první se s BRUTE rozloučil trenér Jozef 'd0di' Kiss, kterého oficiálně nahradil Milan 'pepik' Musil. Ještě než byla ale nalezena náhrada, tak už ve chvíli, kdy d0di o svém konci předem věděl, tým zcela překopal svoji strukturu a díky přesunu dosavadního analytika Karola 'tecek' Kapczyńskiho začal komunikovat kompletně v angličtině. Tento příchod vystrnadil Martina 'MAXX' Smolára, jenž našel své štěstí v Dark Tigers, a hned po něm se pakoval i Zdeněk 'daxen' Dušek. Ten pro změnu v týmu nemohl pokračovat z ekonomických důvodů, protože jak vyplavalo na povrch, hráči minimálně za jeden měsíc nedostanou plnou mzdu. Daxenovo místo v sestavě zaplnil nadějný střelec Lukáš 'Majky' Měcháček, ale ani to nebylo v krátkém sledu všechno.

V rámci restrukturalizace se totiž vše vrátilo do původních kolejí, čímž máme na mysli, že se neosvědčila metoda mezinárodní sestavy. In-game leader tecek tedy po krátké anabázi končí a jeho místo již v úvodním kole 2. Tipsport COOL ligy zabral zkušený Karel 'fredi' Královec. Kolem a kolem se dá říci, že právě Majky a fredi mohou být těmi správnými posilami, protože nyní sestava BRUTE, minimálně na papíře, vypadá opravdu úderně. Pokud jim to bude klapat po změně IGL a s novým koučem, který dřív působil třeba v eSubě, tak se od nich můžeme těšit na velké věci – pokud tedy nepřijdou po neúspěšných výsledcích další vynucené změny. 

Aktuální složení týmu BRUTE:

 Česká republika Lukáš 'capseN' Koláčný
 Česká republika Filip 'AJTT' Dolenský
 Česká republika Ondřej 'Crazyy' Švec
 Česká republika Lukáš 'Majky' Měcháček
 Česká republika Karel 'fredi' Královec

 Česká republika Milan 'pepik' Musil – trenér

Přesun frediho ale má samozřejmě další návaznosti. Teprve před pár dny do Absolute Legends, kde působil, zamířil Simon 'kwertzz' Horák, jenž nahradil Juraje 'Nelv1' Minára. Tento celek se kvalifikoval do Sazka eLEAGUE za pomoci pravidla 2 domácích + 3 zahraničních hráčů, což v kvalifikačním období budilo spoustu kontroverze. Nyní by se ale měl Nelv1 do týmu vrátit a působit po boku kwertzze a tří cizinců. Celý tento kolotoč doplňuje také změna organizace, protože AL s celou situací nebyli spokojení, čehož pro zmíněnou ligu využili RAMS. Samotná organizace ještě přesun celého týmu nepotvrdila, její jméno se ale nachází v rozpisu na 1. kolo.

Nynější sestava RAMS:

 Dánsko Mikkel 'FliP1' Gelver
 Litva Eimantas 'pounh' Lazickas
 Švédsko Alex 'PALM1' Palm
 Slovensko Juraj 'Nelv1' Minár
 Česká republika Simon 'kwertzz' Horák

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.