Přejít k hlavnímu obsahu

Full Focus Fast Win po úspěšné sezóně ukončují působení

14. 11. 2019 | 12:03 PUBG: Battlegrounds
Stříbrný medailista z letošního Vodafone MČR 2019 v PUBG oficiálně končí. Hráči to avizovali již před samotnou akcí a právě vrcholný event celého roku měl být třešničkou za celým rokem.
Full Focus Fast Win
Full Focus Fast Win

Full Focus Fast Win během roku ukázali jednu z cest, jak může tým fungovat. Složili se jako parta kamarádů, která spolu účinkovala pouze na domácí scéně a hru si v první řadě užívala. I přesto ale týden co týden hráli všechno, co se dalo, a na vrchol sezóny postoupili jako čtvrtý nasazený tým. V Brně se blýskli největším počtem killů a velice líbivou hrou. Na titul to o pouhých sedm bodů nestačilo, se sklopenými hlavami ale neodjíždějí.

Přesně tohle naznačil už ve svém vyjádření před MČR Jan 'elwzoy' Pařízek, který patří k mechanicky nejnadanějším hráčům v Česku a z roku 2016 má na kontě i titul mistra ČR v Overwatchi:

Poslední rok jsem PUBG už nebral nijak mega vážně, hrával jsem jen turnaje a když se mi chtělo a počítal jsem s tím, že už v té hře nijak neuspěju. Složili jsme tento tým pouze s tím, že to nebudeme hrotit a budeme se soustředit pouze na českou scénu, hlavně MČR. Myslím si, že za ten rok jsme ale urvali dost slušné výsledky na to, že jsme jako tým vůbec netrénovali.

Full Focus Fast Win hráli celý rok ve stejném složení, s jedinou výjimku, kdy po PLAYzone Challenge přišel začátkem července Jan 'TheCobra' Čičmanský jako náhrada za Daniel 'SaiNs' Németha. V podobném duchu s vyjádřením před akcí se elwzoy rozpovídal také po MČR, s čímž se datuje i oficiální rozpad týmu FFFW.

Poslední oficiální složení:

 Česká republika Jan 'elwzoy' Pařízek
 Česká republika Pavel 'wany' Syrovátka
 Česká republika Ondřej 'sT4mZ' Gofroj
 Česká republika Jan 'TheCobra' Čičmanský

Tohle pro mě bylo vyvrcholení mé PUBG kapitoly. Myslím si, že už se k této hře kompetitivně nevrátím. Právě to, že jsme skončili druzí, mi dokázalo, jak moc je ta hra ovlivněna RNG. Velký díky patří mým spoluhráčům, kteří na MČR step-upli a zahráli fakt skvěle. Nedělali jsme žádné velké chyby, rotovali jsme úspěšně bez ztrát a hlavně se během turnaje vůbec nebáli fightit a hráli stejně agresivně, jako online. Škoda, že MVP turnaje nedostal sT4mZ, protože by si ho za svůj výkon zasloužil. Taky díky Wanymu za dlouhodobého spoluhráče, který ty dva roky trpěl moje flejmení a bylo na něj spolehnutí a Cobrovi za jeho veselý přístup a celkovou pozitivu, kterou jsme v týmu asi dřív postrádali.

Já si teď budu dávat od videogamesek pauzu. V prosinci bych měl odevzdávat bakalářku a následně v lednu státnicovat, takže času na hraní nejspíš nebude moc, jestli vůbec nějaký bude. Pokud vše vyjde, jak má, měl bych se v lednu/únoru vrátit a uvidíme, co bude dál. Do té doby se všichni mějte hezky a díky všem, kteří za tu dobu vyjádřili nějakou podporu pro mě a nebo můj tým, vážím si toho.
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.