Přejít k hlavnímu obsahu

Full-time sestava eSuby ukončuje společnou působnost

11. 4. 2020 | 18:01 PUBG: Battlegrounds
PUBG tým CZC.eSuba se začátkem roku stal jednou ze sekcí, které pod křídly tradiční domácí organizace hrál na plný úvazek. Vyhlídky hry samotné se ale s těmito plány neztotožňují, a tak tato spolupráce končí dříve, než se čekalo.
eSuba PUBG
eSuba PUBG

Tým v čele s oblíbeným streamerem Martinem 'spajKK' Benešem vznikl loni v dubnu a od té doby prošel několika změnami, po celý rok v sestavě zůstal pouze on a Jiří 'oKKo' Trojan. Hra jako taková upadá a když vyšla uzavřená betaverze Valorantu, tak pro mnohé PUBG týmy to znamená konečnou a eSubu není výjimkou. 

Oba výše zmínění hráči mu totiž propadli a sám oKKo, jako hráč proslulý všestrannými dovednostmi v různých FPS titulech, přechod již dlouhou dobu plánoval. Esportový potenciál Valorantu je neskutečný a každá strávená hodina je v brzké fázi k nezaplacení. S něčím takovým se bohužel plnohodnotné hraní jiné hry, v tomhle případě PlayerUnknown's Battlegrounds, samozřejmě neslučuje a troufneme si říci, že eSuba je pouze první z mnoha organizací, které podobný a vynucený krok čeká. Druhou možností by mohl být přechod celého týmu na jinou hru, tak jako udělala Paladins sekce Ninjas in Pyjamas nebo jako nyní pod názvem Entropiq nastoupil do prvního domácího Valorant turnaje PUBG tým mistrů České republiky. Budoucnost PUBG nevypadá dobře.

PUBG sekce CZC.eSuba naposledy hrála v tomhle složení:

 Česká republika Martin 'spajKK' Beneš
 Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan
 Itálie Riccardo 'Washout' Beccaria
 Litva Vakaris 'vakk' Bebravicius

 Česká republika Daniel 'Seniks' Ručka – pátý hráč / trenér

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.