Přejít k hlavnímu obsahu

Gamers Without Borders o 1,5 milionu dolarů vyhrávají Secret. Na jakou charitu týmy přispěly?

18. 5. 2020 | 13:17 Dota 2
Série šesti charitativních turnajů ve třetím týdnu zamířila do Doty, a to na starý kontinent. Nejlepší evropské týmy měly možnost zahrát mezi sebou a navíc vybojovat něco pro svou oblíbenou charitu, která bojuje s koronavirem.
GWB
GWB

Mezi evropskou elitu byl pozván i tým Ninjas in Pyjamas, jehož součástí jsou i dva Češi, Jonáš "Saberlight" Volek a Ondřej "Supream" Štarha. Bohužel pro ně, dostali ihned na začátek nejtěžšího možného soupeře. Nejlepší tým světa Secret v první hře ukázal naprostou dominanci a ve druhé se světovým jedničkám podařilo odvrátit nebezpečí v podobě Supreamovy Medusy s Divine Rapierem.

Týmu Secret se podařilo ovládnout celý turnaj, a to zcela zaslouženě. Za celý turnaj ztratili pouze jednu hru proti Alliance a ve finále přemohli překvapení turnaje Na´Vi 3-0.

Play-off

Všechny celky kromě vítězů se již rozhodly, jaké organizaci přispějí. Celkem 750 tisíc dolarů přidělili třem charitám, jenž poskytují pomoc lidem, kterých se dotkla koronavirová krize - Unicef, Direct Relief a International Medical Corps.

Sestava Ninjas in Pyjamas

 Švédsko Charlie "CharlieDota" Arat
 Česká republika Ondřej "Supream" Štarha
 Česká republika Jonáš "Saberlight" Volek
 Švédsko Adrian "Era" Kryeziu
 Rusko Akbar "Sonneiko" Butaev