Přejít k hlavnímu obsahu

Gaming Team Kravaře v únoru odstartuje svou celoroční sérii offline turnajů

17. 2. 2020 | 11:02 EA SPORTS FC 24
Ačkoliv by se Gaming Team Kravaře zdál být spíše názvem organizace, tak ve skutečnosti jde o pořadatele turnajů z okolí Opavy. Turnaje v sériích FIFA a NHL pořádají již od roku 2017 a do toho letošního vstupují s ještě většími ambicemi.
Gaming Team Kravaře
Gaming Team Kravaře

V termínu 29. února odstartuje v opavském obchodním centru Breda & Weinstein nová série FIFA 20 turnajů od Gaming Teamu Kravaře. Vše bude pokračovat červnovým kláním ve fotbalovém areálu MFK Kravaře a kvalifikační cyklus v říjnu zakončí turnaj opět v OC Breda & Weinstein. Z těchto tři bojů vzejde šestnáct nejlepších hráčů, kteří se utkají v listopadovém grandfinále o celkový prize pool 20 000 Kč.

Výhodou těchto turnajů je možnost se zapojit na obou konzolích, PlayStation 4 i Xbox One. Přihlásit se do úvodního klání může naprosto každý, více v oficiálním eventu. Registrační poplatek je 400 Kč za jednoho hráče. Kromě možnosti postoupit na celoroční finále nabídne tento turnaj také ceny v hodnotě 15 000 Kč. V úvodních skupinách se proti sobě utkají vždy hráči na stejné konzoli, v play-off už se vše promixuje. Hrát se bude s klasickými týmy, nikoliv v režimu FUT, takže ani tahle možná bariéra tady neexistuje. Losování výběru týmů, aby každý celek reprezentoval pouze jeden hráč, proběhne týden před samotným konáním.

My podobné ambiciózní akce na domácí scéně samozřejmě vítáme a FIFA 20 CUP podporujeme z pozice jednoho z mediálních partnerů. Týmu pořadatelů přejeme poklidný průběh a spoustu napínavých zápasů!

FIFA 20 CUP
Líbí se mi možnost kvalitně rozšiřovat a vylepšovat turnaje a o to se pokoušíme vlastně každým dalším. Nebude tomu opakem ani teď. Objeví se například moderátoři (FIFA YouTubeři), kteří věříme, že budou také lákadlem pro navštívení turnaje. Prioritně však zůstává pro nás organizátory, aby si účastnici odnesli z turnaje zážitek, na který můžou vzpomínat. Dopřát jim, co nejvíce hraní a setkávání se s protihráči z jiných měst, krajů. Letošním rokem také zkoušíme projekt "GRANDFINÁLE", což bude vyvrcholení tří letošních FIFA turnajů, kde se utkají ti nejlepší hráči s největším počtem celkových bodů, které za celý rok nasbírají. GRANDFINÁLE se odehraje v listopadu,

prohlašuje Michael Czerný, jeden z organizátorů.

Na tomto turnaji se mohou hráči těšit na pořádnou dávku kompetentní zábavy, hlavně spoustu lákavých cen a možnosti dostat se na ony vavřínové posty pro vítěze. Jsem moc rád za to, jakým směrem se vyvíjíme, za naše dosavadní úspěchy a pořádání jednoho z největších offline turnajů na území České Republiky ve hře FIFA 20, o kterou je velký zájem. Doufám, že se tento zájem časem přesune i do sekce NHL, kde už pomalu taky svítá na lepší časy, neboť se nám minulý turnaj podařilo plně obsadit během jednoho týdne.

uzavírá Jakub Dombek, další z týmu organizátorů.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.