Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted Gaming zakládají Hearthstone akademii, v hlavní sekci pak Firoxe nahrazuje Tommei z Fury Esport

9. 12. 2019 | 21:03 Hearthstone
Gifted Gaming patří na domácí Hearthstone scéně mezi stabilní střední třídu. Ve svých řadách ale mají i hráče, kteří dokáží na scéně vyčnívat a zahráli si na největších domácích akcích podzimu. Kromě výměny jednoho hráče v hlavní sekci nyní ale spouštějí i projekt s názvem Gifted Juniors.
Gifted Gaming Firox
Gifted Gaming Firox

Hlavní hvězdou sestavy Gifted Gaming je Benjamín 'JEJBenkoJEA' Mravec, který má za sebou i představení v zahraničí, na Masters Tour v Bukurešti dokonce uhrál nejlepší výsledek z CZ/SK hráčů. Posledním jeho zářezem je i postup do Madridu na evropské finále Red Bull M.E.O. Z řad hráčů Gifted mu nejvíce sekunduje Martin 'Kapr' Švácha, který sice zničil kvalifikaci na letošní Samsung MČR, na tom ale zhavaroval již v úvodní fázi.

Tuto partu nyní opouští Filip 'Firox' Nguyen, pro kterého to z Gifted není první odchod. Jeho nová destinace ještě známá není, ale organizace neotálela a již si dokázala sehnat náhradu. Jeho místo v základní sestavě zacelí Tom 'tommei' Meiringer, který naposledy působil ve Fury Esport. Kromě něj ale bude barvy Gifted Gaming hájit i zbrusu nová akademie, která již při svém založení čítá devět členů. Takové projekty vždy rádi vidíme!

Štítky: Gifted Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.