Přejít k hlavnímu obsahu

Gifted.uRage oficiálně vítají nového pátého hráče

6. 4. 2021 | 00:30 Counter-Strike 2
Gifted.uRage vstoupili do nové sezóny nejen s generálním partnerem v názvu, ale také se zbrusu novou pěticí hráčů CS:GO. Trenér bfull měl však krátce po představení týmu před sebou úkol v podobě hledání nového pátého hráče, jeden z původní pětice se totiž dlouho neohřál.
masaker1s
masaker1s
Zdroj: Gifted.uRage

V polovině února se Gifted.uRage vytasili s novou CS:GO sekcí pod vedením trenéra Jakuba 'bfull' Kokošky. Z loňského složení v týmu zůstal pouze Matej 'FluxX' Ondruš, zbytek se skládal úplně od základů. Jednotliví hráči se však znají z dřívějších působení v nEophyte či Ravage, což byl případ i posledního přírůstku v podobě Jurije 'Fizarezi' Andrijčuka. Ten měl Gifted.uRage posílit v průběhu března, a dokonce na něj byl využit přestup v rámci 2. Tipsport COOL ligy. Fizarezi však na poslední chvíli uslyšel volání eEriness MARVO, kam pláchl. Gifted tedy opět museli řešit, koho mezi sebe přiberou poté, co se rozhodli propustit Mateje 'M1KI' Mikitu.

Hledání je však u konce a tým už od konce března trénuje s novou posilou. „Paradoxně jsme zjistili, že by nám vyhovoval agresivní AWP hráč, který se nebojí na sebe vzít risk,“ prozradil trenér bfull. Tuhle roli bude v týmu Gifted.uRage nově zastávat Robert 'masaker1s' Káčer, bývalý hráč Gravity. „Masaker1s je velmi talentovaný hráč, který zapadá do našeho herního stylu a zároveň je velmi pracovitý. Toho si jako kouč vážím nejvíc,“ doplnil bfull.

A jak se vyjádřil sám masaker1s? „Som neskutočne rád, že som dostal šancu reprezentovať farby Gifted, pretože predtým som nemal možnosť hrať za tím ako Gifted maximálne ako hosť. Som hlavne rád, že som tam s hráčmi, akými som, pretože sú to super ľudia a neskutočný aimeri, takže sa s nimi perfektne pracuje. Musím tiež vyzdvihnúť nášho kouča, ktorý pre nás robí všetko, aby sa nám ľahšie hralo. Ja som prišiel do teamu ako neskúsený hráč a on obetoval svoj čas, všetko mi podrobne vysvetľoval, pokým som to nezačal chápať.“

Nová sestava Gifted.uRage:

 Slovensko Roman 'EMCOR' Jurčák
 Slovensko Filip 'Revenge' Rejdovian
 Česká republika Petr 'PENTZ' Kucharczyk
 Slovensko Matej 'FluxX' Ondruš
 Slovensko Róbert 'masaker1s' Káčer

 Česká republika Jakub 'bfull' Kokoška – trenér

Štítky: Gifted Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.