Přejít k hlavnímu obsahu

GRID za týden uspořádá charitativní CS:GO stream, chybět nebudou ani známá jména

30. 11. 2020 | 09:00 Counter-Strike 2
Data platforma GRID se spojila s charitativní organizací Rethink Mental Illness a šestého prosince uspořádá charitativní stream v CS:GO. Boj před Vánoci má za úkol zvýšit povědomí nebezpečí, které skýtá narušené psychické zdraví.
promo
promo

Stream odstartuje v poledne 6. prosince a bude probíhat na Twitchi. Zápasy proběhnou ve 2v2 Wingman módu v CS:GO a týmy budou budou obsahovat jak ženy, tak muže, aby organizátoři podpořili boj za rovnost těchto dvou pohlaví. Mezi partnery tedy nechybí ani organizace WIDE.GG, která podporuje ženy v esportu. Dále přispějí i společnosti jako TheEsportBible, Skinwallet nebo Xtrfy. Manažer GRIDu Harry Wiggett se k akci vyjádřil takto:

V GRID jsme se rozhodli oslavit konec roku 2020 nějakým osvěžujícím CS:GO obsahem pro herní komunitu. Byl to velice nepředvídatelný rok a v GRID jsme vděční, že jsme přežili jak osobně, tak i profesionálně. Společně s našimi partnery nyní rádi získáváme finanční prostředky a zvyšujeme povědomí o duševním zdraví. Oblast, kterou není třeba představovat, ale je třeba jí věnovat více pozornosti. Nikdo si nezaslouží čelit vnitřním bitvám bez jakékoli podpory, proto chceme zvýšit povědomí o službách společnosti Rethink a také pro ně získat finanční prostředky na podporu potřebných. Děkujeme všem účastníkům této akce, je mi potěšením dávat prostor duševnímu zdraví.

Streamu se zúčastní celkem osm týmů a mezi potvrzenými účastníky jsou ukrajinská hvězdička Ilya 'm0NESY' Osipov z NAVI Youth a elitní švédská hráčka Julia 'Juliano' Kiran, o jejímž týmu XSET jsme nedávno psali v tomto článku. O celý přenos se postará Relog Media a těšit se můžete na POV kamery z pohledu hráčů.

Zdroj: esportz.in
Štítky: GRID, charita, m0NESY, Juliano