Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone Grandmasters: Jarla nestačil na Hunterace a bohužel mu postup na BlizzCon utekl

12. 10. 2019 | 22:18 Hearthstone
Světoznámý český Hearthstone hráč Jarla opět prokázal své dovednosti a v evropské divizi elitní soutěže Hearthstone Grandmasters vyhrál celou skupinu B. Zvítězit dokázal i ve druhé části a aktuálně je tedy pouhé dvě série od toho, aby postoupil na světové finále o 500 tisíc dolarů.
Hearthstone Grandmasters
Hearthstone Grandmasters

UPDATE 12. 10 | Druhá fáze ligy začala pro Jarlu freewinem, který si vysloužil výhrou své skupiny. Ve druhém kole tak na něj čekal vítěz úvodního zápasu, kterým byl Casie. V mirroru dvou Priestů neuspěl, poté však proti Shamanovi dvakrát zvítězil a na první pokus si zajistil závěrečnou fázi o postup na Global Finals. Tam se v semifinále utká s vítězem druhé základní skupiny, svým spoluhráčem a úřadujícím mistrem světa Hunteracem.

Harmonogram play-off:

  • 18:00 –  Rusko SilverName vs.  Německo Casie – 1:3
  • 19:00 –  Česká republika Jarla vs.  Norsko Hunterace – 1:3
  • 20:00 –  Německo Casie vs.  Norsko Hunterace – 3:0
Hearthstone Grandmasters

Hearthstone Grandmasters se podle regionů dělí na tři divize a v každé z nich bojuje šestnáct předních hráčů daného regionu. V první sezóně uteklo Jaromírovi 'Jarla' Vyskočilovi evropské play-off pouze o jediný zápas, tentokrát to s přehledem vyšlo. Český hráč se totiž v popředí skupiny B držel již od prvních kol.

Svůj postup do vyřazovací části si zajistil již před posledními zápasy a mohl se tedy soustředit na to, aby si udržel první příčku. Postup z prvního místa totiž znamená freewin v prvním kole play-off. To se Jarlovi podařilo a se skórem 10-4 je dokonce nejlepším hráčem celé Evropy. Deset výher mu navíc zajistilo 10 tisíc dolarů.

Jarla však jistě pomýšlí na více a nyní už ví, že se v 2. kole pavouka utká s vítězem zápasu Kolento vs. Casie. V této fázi lze již těžko hledat jednoduchého soupeře, ale i tak věříme, že dosavadní výsledky nebyly náhodou a proslulý český hráč dokáže potvrzovat svoji formu i nadále. O termínu zápasu vás budeme informovat.

Hearthstone Grandmasters
MČR mobile
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.