Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone se dočká velkých změn, do hry poprvé v historii přichází nová class

17. 3. 2020 | 17:20 Hearthstone
Je to potvrzené, do světa Hearthstone přichází nová classa! Demon Hunter je první oficiálně odhalenou věcí z toho, co do hry přinese blížící se expanze.
Demon Hunter
Demon Hunter

Již včera začaly na různých webech, které všechny vycházely z omylem vydaného článku serveru Polygon, kolovat různé informace o tom, co nám přinese letošní Hearthstone rok. Blizzard také odhalil, že oficiálního představení nové expanze a dalšího infa se dočkáme již v pondělí večer. A jako první oficiálně víme, že do hry přibude celá nová classa, jejímž primárním hrdinou bude Demon Hunter.

Ten je ve světě Warcraftu, ze kterého HS, co se týče lore, vychází, dobře známý, ve WoWku jde rovněž o speciální classu a právě díky informací tam odtud i toho, co bylo oficiálně odhaleno, lze zhruba říci, co můžeme od Demon Huntera očekávat. Classa by to měla být vesměs agresivní, se spoustou menších minionů a zbraní, najít by v ní ale mělo jít i nějaké větší Demony, healing, možnosti, jak si dolízat ruku, a hrát by tak teoreticky mohl jít i více control stylem.

Přímo ve hře se budete moci s novým hrdinou, kterým je Illidan Stormrage, bratr Malfurion Stormragem, hlavního hrdiny u Druida, seznámit speciální single player kampaní, jež bude dostupná od 2. dubna. Tato kampaň bude pro všechny přístupná zdarma, ba co víc, hráči obdrží všech jeho 10 basic karet a 20 karet se širšího poolu.

Demon hunter, karty

Aby Demon Hunter dohnal to, co ztrácí oproti ostatním, obdrží během letošního roku o 15 více karet než zbylé classy. V každé expanzi se tedy na něj bude těšit kartiček rovnou 15 a to už i v té první, se kterou vlastně do hry přijde. Ta dle leaků ponese název Ashes of Outland, více toho o ní ale nevíme. Přímo o ní vám samozřejmě všechno info, až bude oficiální, budeme ihned přinášet. 

Co se týče konkrétně Demon Huntera, odhaleny již byly některé jeho karty. Podívat se na ně můžete třeba na obrázku výše, kompletní seznam, který může obsahovat i zatím oficiálně nepotvrzené kartičky, pak najdete zde. Známá je také jeho Hero Power, která bude jedinou ve hře stojící jednu manu. Za tu hráčům pro dané kolo nabídne zvětšení hodnoty útoku hrdiny o jedna. Zajímavý je také nový keyword, který bude Demon Hunterským endemitem. U určitých jeho karet lze totiž najít zajímavé výhody označené slovíčkem Outcast. To znamená, že je obdržíte, pouze pokud je daná karta ve vaší ruce naprosto vlevo nebo naprosto napravo.

miluju videohry a hlavně ligu legend