Přejít k hlavnímu obsahu

Herdyn získává další ban. Co provedl tentokrát?

28. 11. 2020 | 23:00 Twitch.tv
Známý český streamer a bývalý mistr České republiky v League of Legends Herdyn je opět v banu. Může za to pravděpodobně odkaz na nevhodný gif, za který byl potrestán i švédský streamer forsen.
Herdyn
Herdyn

Pavel "Herdyn" Mikeš se může pyšnit dalším banem. Na vině bude pravděpodobně nevhodný gif, na kterém se objevují koňské genitálie. Bývalý mistr České republiky v League of Legends poslal odkaz na onen gif do chatu a vyzval diváky, ať si ho klidně reportují. Za ten dostal ban i Sebastian "Forsen" Fors, který gif omylem otevřel v živém vysílání, když se stal obětí jednoho z fanoušků.

Není známo, na jak dlouho byl ban udělen, Herdyn už se ale k situaci vyjádřil na svém Facebooku. 

Přátelské upozornění streamerům: Můžete ban dostat i za věci, co pošlete do chatu, ikdyž je kontext spíš ukázat, proč je nefér, za co dostal ban jiný streamer, než ukázat vyloženě tu nezbednost. Minimálně o víkendu se neuvidíme. Mrzí mě to. 🙁
P.S.: Nenávidím koňská péra

Herdyn nedávno také obdržel varování od adminů Twitch.tv za porušování autorských práv. Vyhověl totiž song requestům a pustil na streamu písničku You should be dancing od Bee Gees. Je možné, že tato podmínka má také co dočinění se současným banem.

Okej. Čekal jsem na to, až to přijde, ale nečekal jsem, že to bude zrovna na 44 let starej song. To je starší, než já. Vypadá to, kolegové, že Plugům a song requestům je skutečně konec.

Posted by Pavel "Herdyn" Mikeš on Friday, 20 November 2020

Pavel už sice dlouho ban nedostal, ale dříve jimi byl poměrně známý. Minulý rok byl potrestán dvakrát, jednou za sledování klipu, ve kterém byla vidět nahá rodina zpěvačky Margaret, podruhé za nevhodné obrázky, které mu posílali internetový trollové. Další zákazy si vysloužil také za strčení prstů do krku nebo použití slova negr.

Štítky: Herdyn, BAN, Forsen