Přejít k hlavnímu obsahu

Herní řada ORYX od Niceboy pro vášnivé gamery

2. 12. 2019 | 02:58 Všechny hry
Znáte herní řadu ORYX od značky Niceboy? Že ne? Nevadí! Prozradíme vám toho o ní daleko víc než jen to, že i nejvášnivější hráč si v ní vybere prvotřídní sluchátka, klávesnice, myši, podložky a nově i prvotřídní herní "trůn".
Niceboy
Niceboy

Pokud jste v rámci svého pobytu na herní scéně prozatím nenarazili na nabídku herní řady ORYX, o hodně jste přišli. Avšak těmto dnům je konec a my vás s radostí uvedeme do světa hodných hochů a špičkových periferií, jak jinak, než pod značkou Niceboy. Brand, který se proslavil zejména svými outdoorovými kamerami, autokamerami a jejich příslušenstvím, totiž nedávno své pole působnosti rozšířil i na trh s herním příslušenstvím, a to ve velkém stylu!

No a co že si pro gamery Niceboy připravil? Jednou z vlajkových lodí herní zóny Niceboy je klávesnice Niceboy ORYX K600. Mluvíme o herní klávesnici, je tedy naprosto samozřejmé, že ORYX svou štávu bere přes drátové spojení a disponuje mechanickými klávesami. Ty vynikají hlavně svým moderním designem a šikovnou funkcí anti-ghosting, zamezující neregistrovaným stiskům kláves při jejich souběžném stlačení. 

Niceboy klávesnice

Každý správný hráč musí mít perfektní přehled o svém okolí. Pokud hráče uslyšíte dříve, než jej spatříte, výhoda je zcela jasně na vaší straně. Lidé, kteří mají na svědomí Niceboy herní řadu, tohle samozřejmě dobře vědí a proto sází na skvělá herní sluchátka ORYX X600, které nabízí prostorový zvuk 7.1, vibrační funkci nebo lehký hlavový most. Díky němu nebudete ani vědět, že máte sluchátka na hlavě.

 

Niceboy ORYX X600

Niceboy zkrátka nabízí luxusní herní setup za velmi rozumnou cenu. A aby byl herní set kompletní, nemůže v něm chybět profesionální herní myš. Ponořit se do hry můžete se skvostem, nesoucím označení ORYX M600. Tahle herní myš se může pyšnit dokonalou ergonomií a senzorem s DPI až do hodnoty 10 000. A pokud potřebujete v malování či pokročilejším programu přesně trefit linii vašeho výtvarného díla, DPI si prostě a jednoduše snížíte. Zabere to jen pár kliknutí a je hotovo. Pokud vás tyto produkty, tak jako nás zaujaly, doporučujeme omrknout herní zónu webovek niceboy.eu, na které najdete všechny potřebné informace.

Niceboy ORYX

Exkluzivní novinkou v sérii pro hráče, je herní židle ORYX Throne, která chce a především dokáže, stejně jako zbylé produkty z herní řady ORYX, oslnit nejen kvalitou, ale také férovou cenou. Usednout na nastavovatelný herní trůn oplývající maximálním možným pohodlím, o tom sní snad každý hráč. Díky promyšlenému designu a kvalitnímu materiálu si vaše záda mohou s tímto křeslem dopřát zasloužené pohody. 

Nová herní židle ORYX Throne:

Onyx Throne
Štítky: niceboy, PR článek