Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasitý odposlech hovoru? Prozradíme, s kým si toto komentátoři nemohou dovolit

2. 11. 2020 | 19:03 Brawl Stars
Dlouhý telefonát, u kterého proberete vše podstatné, postěžujete si, podělíte se o radosti i strasti. Takové většinou skončí na hlasitém odposlechu, zatímco si během dlouhých minut povídání uvaříte večeři nebo odehrajete pár her. Jsou ale lidé, jejichž hovor nemůžete dát na hlasitý odposlech, aniž byste riskovali veřejné pohoršení. Zeptali jsme se proto našich komentátorů, jak to s hlasitým odposlechem mají oni.
Hlasitý odposlech hovoru? S kým si toto komentátoři nemohou dovolit?
Hlasitý odposlech hovoru? S kým si toto komentátoři nemohou dovolit?
Lexi

Lexinka

Skeriho. Někteří možná vědí, nebo jim došlo, že já a Skeri se neznáme pouze díky komentování Brawl Stars. Poznali jsme se sice díky PLAYzone a turnajům, ale postupem času se z nás stali nejlepší přátelé a proto tak taky vypadá i naše vyjadřování a styl komunikace. Občas lituji i lidi, co slyší jak na něj mluvím a říkám si, co si asi musí musí myslet, no a co by si teprve mysleli, kdyby slyšeli i jeho odpovědi. Takže když chci působit aspoň trochu profesionálně, nebo normálně, tak si se Skerim píšeme, dokonce i u jednoho stolu.

Skeri

Skeri

Koho bych nemohl dát na hlasitý odposlech? Jednoznačně sebe, mimo pozici komentátora nebo admina mám bohužel tendenci mluvit naprosto otřesně a dost často nadávat. Teda občas jsem si zanadával i jako admin a věřte tomu, že kolegové ve studiu často žasli nad mým "vytříbeným" slovníkem. Jinak v hovoru často používám slovo "vole" místo tečky, mluvím typickou pražštinou a používám divné výrazy, které většinou odposlechnu od svého bratra. Takže jakmile by někdo slyšel mě na odposlechu, asi se dosti zděsí, pokud by vůbec rozuměl tomu, co říkám. Na každém zlozvyku se ale dá pracovat, takže kultivovaný projev komentátora pomalu přenáším i do soukromého života. Není nad to si slušně a na úrovni odkomentovat například loupání brambor.
 

Pepis

Pepis

Určitě na hlasitý odposlech bych nemohl dát hráče z eSuby, kde jsem aktuálně i kapitán týmu. Jedná se hlavně hlavně o dobu, kdy kluci Fofko, Red, Lodon a Toma hrají Brawl Stars a věřte mi, že když je mám na uších během hraní, tak to ty jejich emoce cítím až až i od některých hráčů ze Slovenska, někdy je musím i krotit. Aspoň jde poznat, že si hru užívají a jsou ji plně oddáni. 

Dalším důvodem, proč bych si je nedal na hlasitý odposlech, je to, že by slyšeli všechno u mě, i když by ničemu nerozuměli. (směje se) My Asiati jsme doma trochu hluční, nebo spíš náš jazyk. Proto to někteří lidé, kteří nerozumí naší řeči, mohou brát tak, že se zrovna hádáme, ale přitom spolu normálně mluvíme. Kromě toho se kluci rádi učí novým věcem, takže opakování slov či vět v jiném jazyce pro ně není problém. Horší to je, když je pak říkají zpět na odposlechu, kde to pak všichni v mém okolí slyší.

MČR
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.