Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasuj i ty, kdo se stane čtvrtým finalistou Kaktus Streamers Cupu!

Máme za sebou tři exhibiční zápasy známých tváří česko-slovenské scény v unikátním benefičním turnaji Kaktus Streamers Cup, a díky tomu známe tři postupující. Nicméně kdo bude tím čtvrtým? Každý hlas bude nyní důležitý!
Kaktus Streamers Cup
Kaktus Streamers Cup

Od začátku června jste mohli být svědky showmatchů populárních tváří v Kaktus Streamers Cupu. V těchto zápasech nešlo však jen o hraní a zábavu, ale také o dobrou věc. Kromě sledování zápasů jste tak mohli a samozřejmě stále můžete přispívat na Fond ohrožených dětí, konkrétně na sbírkový účet 3055103/0300 s variabilním symbolem 777, nebo formou DMS plateb ve formátu DMS FODKLOKANEK 30 / 60 / 90 na telefonní číslo 87 777 (koncovka textu značí cenu SMS a tedy hodnotu daru, tj. 30, 60 nebo 90 Kč).

Kaktus

Nyní nás čeká už pouze velké čtyřčlenné finále, do kterého už postoupili Ondřej 'Lelek' KvardaIvan 'Dev1' Lazarov a Marek 'shadye' Hovanec. Nyní je ale právě na vás, abyste rozhodli, kdo z poražených doplní tuto čtveřici na charitativním finále. Rozhodovat se můžete mezi bývalým kompetitivním hráčem CS:GO, kterým není nikdo jiný než Roman 'blade' Pilný, dále by váš hlas určitě mohl uvítat i známý streamer především FPS her Martin 'spajKK' Beneš, nebo máte raději PUBG profíka z týmu Entropiq, Filipa 'RedgieBeardo' Tutka?

Nezapomeňte tedy hlasovat do pondělního poledne, koho byste vy nejraději viděli. Už je to jen na vás!

Koho byste nejraději viděli ve finále Kaktus Streamers Cup?

blade
60% (49 hlasů)
spajKK
12% (10 hlasů)
RedgieBeardo
27% (22 hlasy)
Celkem hlasů: 81
12313