Přejít k hlavnímu obsahu

Hlasujte pro TOP 10 nejlepších hráčů 2019

2. 1. 2020 | 17:15 PUBG: Battlegrounds
Po vzoru ostatních her jsme se za úspěšným rokem 2019 rozhodli ohlédnout v rámci ankety nejlepších domácích hráčů také v PlayerUnknown's Battlegrounds. 64 kandidátů, ale pouze 10 se může vejít. Odnese si korunu krále nejužitečnější hráč samotného Vodafone MČR, nebo to bude zcela někdo mimo tým mistrů České republiky?
eXtatus PUBG
eXtatus PUBG

Letošní rok nabídl všem domácím fanouškům PUBG opravdu velkou a hlavně pravidelnou porci zábavy. Jen na našem portálu si hráči mohli užívat více než půl roku nepřetržitých čtvrtečních turnajů, které byly doplněny o PLAYzone Challenge a zakončeny Vodafone Mistrovstvím ČR v počítačových hrách. Většina turnajů byla živě vysílána a existují z nich statistiky, takže povědomí o domácích hráčích existuje více než dostatečné.

Na MČR o bojoval o nejužitečnějšího hráče trojlístek Double, sT4mZ a Nowikk, žebříček by ale neměl být pouze o jednom turnaji, nýbrž o konzistenci kvalitních výkonů po celou sezónu. Kromě působení na domácí scéně se samozřejmě musí brát v potaz i ta zahraničí, kde po celý rok bojovali Inside Games, ze kterých se v nejlepším světle ukazoval Odstřelovač. V PEL Contenders si ale zahráli i Moops, jinak známí jako eXtatus, nebo oKKo v barvách MOONWOLF, později FerrariBreach. Nedá se tak ani náhodou říct, že by nebylo z čeho vybírat.

Zapojit se do nominací může naprosto každý, komunitní hlasování bude součtem jednoho hlasů v celkovém bodování. Vedle komunity se pak zapojí naše porota složená z komentátorů a dalších osobností, které na scéně aktivní působí a na domácím písečku se vyznají. Současně bychom ale rádi dali na vědomí omezení, že ve formuláře níže budeme přijímat pouze hlasy pro účastníky Vodafone MČR 2019. Pro tohle omezení jsme se rozhodli kvůli vyšší relevanci a stanovení jasných hranic. Kompletní seznam hráčů pro hlasování najdete zde.

Zapojit se můžete do 3. 1. 2020 20:00, hlasy s více stejnými nebo neplatnými odpovědmi nebudou započteny.

Štítky: TOP10 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.