Přejít k hlavnímu obsahu

Horaczio se vrací na scénu a hned vyhrává první domácí turnaj v Legends of Runeterra

27. 1. 2020 | 08:00 Legends of Runeterra
Dlouholetý komentátor a hráč eEriness, to je Albert 'Horaczio' Teiml, který se kromě jedné loňské výjimky odloučil v roce 2018 od hráčské scény. Nyní je však zpět a nový karetní titul by mu mohl očividně sedět.
Horaczio
Horaczio

Otevřená beta Legends of Runeterra je venku teprve několik desítek hodin, s prvním českým turnajem ale nový portál PlayFairPlay na nic nečekal. Formátem byl klasický Single Elimination pavouk a zápasy se hrály na dvě vítězné hry. Dohromady tyto parametry a Batman: Arkham City za celkové prvenství nalákaly 29 hráčů.

Mezi řadou neznámých tváří vyčníval zmíněný Horaczio, který na své cestě do finále neztratil ani jednu hru. Tam rovněž soupeři s přezdívkou mk102 nedovolil vůbec nic a balík s kartami zastupujícími regiony Freljord a Shadow Isles jej dovedl až k celkovému triumfu. Pokud byste se jím chtěli inspirovat, poslužte si.

Freljord + Shadow Isles
Zdroj: @Horaczio
Štítky: Horaczio
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.