Přejít k hlavnímu obsahu

Hostem 3. dílu COOL Esport bude D0L1K, pokračuje i soutěž o Samsung C27RG50

24. 1. 2020 | 09:12 Prima COOL
Televizní magazín COOL Esport pokračuje i tento týden. Hostem třetí epizody bude streamer, komentátor a hráč Martin "D0L1K" Doležal, do finiše se navíc blíží naše dlouhodobá soutěž. Tak se v sobotu od 12:15 nezapomeňte dívat na Prima COOL!
COOL Esport #3
COOL Esport #3

Třetí epizoda čtvrté série televizního pořadu COOL Esport bude zase nadupaná od začátku až do konce! Těšit se můžete třeba na okénko s aktualitami, oblíbené rubriky, jako jsou třeba Know How nebo Slovník hráče, či téma, ve kterém se zaměříme na Apex Legends. A samozřejmě pro vás máme připravené i interview, pozvání do studia pro tentokrát přijal Martin "D0L1K" Doležal, streamer, komentátor a také hráč, známý třeba z Hearthstone a v současné době především z TFT scény.

A chybět nebude ani možnost něco vyhrát, v letos třetí epizodě totiž pokračuje dlouhodobá soutěž o nabušený monitor 27" Samsung C27RG50. Tato mašina disponuje prohnutým displejem a obnovovací frekvencí 240 Hz, pro paření her je tedy jako dělaná. To potvrzuje i fakt, že jde o hlavní monitor PUBG Europe League. Soutěžit o tento monitor budeme až do příštího dílu a pro to, abyste ho měli šanci vyhrát, nemusíte dělat nic složitého. Stačí pozorně každou epizodu sledovat a na konci správně odpovědět na otázku. Tak si tuto sobotu ve 12:15 nezapomeňte naladit Prima COOL!

Sledujete pořad COOL Esport?

Koukám pravidelně
60% (3 hlasy)
Občas se podívám
20% (1 hlas)
Neviděl jsem ani jeden díl
20% (1 hlas)
Celkem hlasů: 5
Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend