Přejít k hlavnímu obsahu

Hostem dalšího dílu pořadu COOL Esport bude Bronko

20. 6. 2019 | 19:01 Prima COOL
Ani tento týden nebudete ochuzeni o pravidelnou dávku novinek ze světa esport, 21. díl televizního magazínu COOL Esport na vás čeká v sobotu ve 12:15!
COOL Esport #21
COOL Esport #21

Druhá sezóna televizního pořadu COOL Esport načíná již třetí desítku epizod. Jako host přijde do dvacáté první epizody známý komentátor League of Legends Michal "Bronko" Šembera a u Lolka  zůstaneme i v tématu dílu. V něm se totiž zaměříme na příběh Fakera, jednoho z nejlepších hráčů této populární MOBA hry z dílny Riot Games vůbec. Chybět pak nebude ani klasické okénko s těmi nejpodstatnějšími esportovými zprávami z uplynulého týdne a budete si moci také zasoutěžit!

Ve 21. epizodě na vás totiž bude čekat již třetí pokračování dlouhodobé soutěže o počítač HAL3000 Mega Gamer. Tato soutěž probíhá od 19. až do 22. dílu a do slosování o nadupanou herní mašinu se dostanu ti, kteří správně odpoví na soutěžní otázku ve všech čtyřech dílech. Její zadání najdete vždy v konkrétní dílu, z jehož obsahu lze pak pokaždé také zjistit správnou odpověď. Tak si COOL Esport tento týden nenechte ujít, začínáme v sobotu ve 12:15!

COOL Esport #21
Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend