Přejít k hlavnímu obsahu

Hráč FaZe dostal permanentní ban za aimbot

4. 11. 2019 | 15:45 Fortnite
Epic Games opět ukázali, že cheating berou velmi vážně. Doživotní zákaz hraní Fortnite totiž obdržel známý streamer a youtuber FaZe Jarvis, který na YouTube natáčel videa, v nichž zkoušel hrát s aimbotem.
FaZe Jarvis
FaZe Jarvis

Jarvis Kaye byl členem týmu FaZe Clan a populárním streamerem, který má více než 2 miliony odběrů na svém YouTube kanálu a přes 575 tisíc na Twitchi. Jak to však vypadá, jeho nejlepší období je již u konce, Jarvis si totiž Fortnite znova nezahraje

mobil banner

Ve svém nejnovějším videu totiž oznámil, že obdržel permanentní ban za svá videa, kde předváděl hru s aimbotem. I když podle svých slov nikdy nepoužil aim bot v žádném kompetitivním zápase a videa s cheaty natáčel pouze pro pobavení fanoušků, banu se nevyhnul. 

Kromě toho, že Jarvis přišel o svůj účet, nebude se moct v budoucnu účastnit žádných turnajů ve hře Fortnite ani v jiných hrách od Epic Games. Ve svém omluvném Tweetu však Jarvis oznámil, že skončit svou YouTube kariéru zatím nehodlá.

Že Epic Games berou cheating vážně (někdy až příliš), dokazují také další příklady, kdy producenti hry například zažalovali teprve čtrnáctiletého hráče za to, že na svém YouTube kanále propagoval a prodával cheaty, podobná žaloba padla loni také na Brandona Lucase, který provozoval známý YouTube kanál Golden Modz. Propagovat cheating ve Fortnite se tedy příliš nevyplatí.

Štítky: FaZe Clan
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.