Přejít k hlavnímu obsahu

Hraj Královský turnaj v NHL 21 a vyhraj PlayStation 5!

16. 4. 2021 | 20:30 NHL
NHL si jako simulátor ledního hokeje po dlouhých letech opět vydobývá pozici na esportové scéně a začíná pomalu konkurovat slavnější fotbalové FIFĚ. Další velký turnaj vám od 17. dubna přinášíme ve spolupráci s Krušovicemi o zbrusu nový PlayStation 5 a roční zásobu piva, takže je rozhodně, o co bojovat!
Královský turnaj Krušovice
Královský turnaj Krušovice
Zdroj: grafika PLAYzone

Královský turnaj Krušovice odstartuje v dubnu a v měsíci květnu vygraduje za doprovodu profesionálního přenosu boji těch nejlepších. Soutěž ve hře NHL 21 se bude hrát na konzoli PlayStation 4 a zapojit se může naprosto každý, komu bylo 18 let. Tato podmínka je vzhledem k tématice turnaje hodně důležitá, takže vyplněný věk ve vašich profilech na webu PLAYzone.cz je povinností, proto na něj upozorňujeme hned takto z úvodu.

Kvalifikačním turnajům budou vyhrazeny čtyři soboty od 17. dubna, odkud do další části Královského turnaje postoupí vždy dva nejlepší virtuální hokejisté. Pokud vám to jednou nevyjde, tak nemusíte zoufat a můžete si přijít zahrát v následujícím termínu. Výpis turnajů i s možností registrace naleznete ve spodní části článku.

Na nejlepší osmičku ze všech kvalifikací bude čekat velkolepé finále v sobotu 15. května, kdy budou ve studiu připraveni oblíbení komentátoři Ondřej Kvarda a Richard Tesař. Královský turnaj Krušovice je pro hráče všech věkových i dovednostních kategorií, kdo ale oplývá těmi nejvyššími ambicemi, tak má neomezený prostor dokráčet až mezi absolutní špičku domácí scény a užít si prvotřídní esportový zážitek, jak se sluší a patří.

Velkým lákadlem je cena pro vítěze, který si odnese konzoli PlayStation 5. Pokud každým dnem sledujete její dostupnost, tak právě tenhle turnaj pro vás možná může být tou pravou motivací ze sebe dostat maximum. Králem sice může být jen jeden, ale i poražený finalista získá lahodnou cenu - roční zásobu piva Krušovice!

Harmonogram všech turnajů:
Sobota 17. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #1
Sobota 24. dubnaKrálovský turnaj Krušovice #2
Sobota 1. květnaKrálovský turnaj Krušovice #3
Sobota 8. květnaKrálovský turnaj Krušovice #4
Finále 15. květnaKrálovský turnaj Krušovice – finále
Štítky: Krušovice
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.