Přejít k hlavnímu obsahu

3. týden Grandmasters: Seiko těsně poráží Jarlu, a ten tak tento týden končí

2. 5. 2020 | 18:57 Hearthstone
První fáze letošní úvodní sezóny Hearthstone Grandmasters se blíží ke konci a my můžeme býti nadšení i z průběhu jejího třetího týdne. Jarla v něm totiž opět postupuje do GSL skupin!
Jarla
Jarla

Nová sezóna Hearthstone Grandmasters je už nějaký ten pátek tady. Tenhle herní týden je konkrétně již třetím, což znamená, že první část, která v letošním formátu, jehož komplexní analýzu najdete zde, hraje podstatnou roli při rozdělování do skupin, se blíží ke konci. A proč by nás to vůbec celé mělo zajímat? Mimo toho, že jde obecně o nejprestižnější dlouhodobou soutěž aktuálního Hearthstone, stojí za zmínku především to, že své štěstí zde zkouší i náš karbaník Jaromíra "Jarla" Vyskočila. 

A tomu se zatím daří naprosto neskutečně! V úvodní fázi, která vždy sestává z počátečního hromadného swissu a následných GSL skupin a play-off, zvládl první i druhý týden postoupit do víkendových skupin. Z nich napodruhé navíc postoupil ještě dále a skončil dokonce na skvělém druhém místě. A k zopakování tohoto úspěchu má nakročeno i tentokrát, jako jediný evropský hráč totiž zvládl postoupit do skupin ve všech třech týdnech. Jestli to dotáhne ještě dál, zjistíme v sobotu od 16:30, kdy odstartují souboje v evropské skupině B. Zvládne-li z ní Jarla postoupit, v play-off se pak představí v neděli. My mu samozřejmě držíme palce a doufáme, že naší zemi udělá ve světě skvělé jméno i tentokrát!

Skupina A
  Německo Seiko1      
     Rusko Pavel-   
  Rusko Pavel3      
        Evropa TBD 
  Německo Bunnyhoppor3      
     Německo Bunnyhoppor-   
  Česká republika Jarla0      
         
     Evropa TBD-   
  Německo Seiko3     Evropa TBD 
     Česká republika Jarla-   
  Česká republika Jarla2      
miluju videohry a hlavně ligu legend