Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězdné spolupráce pokračují, chystá se hon na Marpa ve hře World of Tanks Blitz

25. 2. 2021 | 08:51 Všechny hry
Aktualizace 7.7 včera zasáhla World of Tanks Blitz a headlinery je 5 zbrusu nových československých vozidel, které se stanou součástí Evropského technologického stromu. S uvedením nové národní řady vozidel World of Tanks Blitz také oznamuje svého českého velvyslance tanků: rappera Marpa. Větev středního tanku začíná na VI. Tieru a běží až na X.Tier přináší s sebou také nové zásoby: guláš a smažák!
Hvězdné spolupráce pokračují, chystá se hon na Marpa ve hře World of Tanks Blitz
Hvězdné spolupráce pokračují, chystá se hon na Marpa ve hře World of Tanks Blitz
Zdroj: Instagram

Je to skvělý pocit, když do hry přivedeme nová vozidla, která si naši hráči mohou užít, a naše evropská komunita tato ocelová zvířata netrpělivě očekávala. World of Tanks Blitz si stáhlo téměř 15 % české populace, což je šílené! Tato nová vozidla jsou způsobem, jak poděkovat naší české komunitě za jejich odhodlání a vášeň.

uvádí Andrey Ryabovol, produktový ředitel World of Tanks Blitz.

Pětice nových tanků:

  • Škoda T 25 (Tier VI)
  • Konštrukta T-34/100 (Tier VII)
  • TVP VTU Koncept (Tier VIII)
  • Škoda T 50 (Tier IX)
  • TVP 50/51 (Tier X)

Celkově se jedná o dynamické, obratné a dobře vyzbrojené stroje. Škoda T 25 je dokonalým odrazovým můstkem k nové řadě, protože poskytne tankistům pocit, který lze zažít spíše na vyšších úrovních. Stejně jako švédské a italské větve budou i československé tanky zkoumatelné od úrovně V. Str. M / 42. Na VII. A VII. Tieru mají klasická děla, která se mohou pochlubit vynikající průbojností a vysokým poškozením jedním výstřelem, zatímco ostatní tři mají samonabíjecí děla. Na vrcholu stromu je palebná síla Tier X TVP T 50/51 opravdu působivá díky zásobníku se 4 náboji.

S uvedením nové národní řady vozidel tvůrci World of Tanks Blitz také představují svého českého velvyslance tanků: rappera Marpa. 
 

Jsem velmi nadšený z účasti na takovém druhu spolupráce. Je mi velkou ctí být ambasadorem ve hře World of Tanks Blitz a představit československé tanky obrovské komunitě World of Tanks Blitz. Protože jsem sám hráčem, jsem nadšený, že se mi tato nová vozidla dostanou do rukou, a budu rád, když se ke hře připojíte. Let’s do this!!

uvádí ke spolupráci raper Marpo.

Při příležitosti této zvláštní příležitosti bude Marpo 26. února od 21:00 našeho středoevropského času živě streamovat svůj postup prostřednictvím nových československých tanků na svém Instagramu

Pro všechny tankisty bude navíc ve hře úžasná výzva: Hunt for Marpo. V online misi budou mít tankisté za úkol setkat se s rapperem v bitvě, a pokud se jim to podaří, vydělají 1 500 zlatých. Ve hře dejte pozor na mc_marpo. Všechny podrobnosti a pokyny k akci Hunt for Marpo jsou k dispozici v jeho posledním příspěvku na Instagramu. Lov končí 27. února v 23:59 SEČ. Hodně štěstí!
 

Štítky: Marpo, World of tanks
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.