Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games nastupují na vlak jménem Valorant. Koho do svých řad zlanařili?

27. 7. 2020 | 10:04 VALORANT
Domácí organizace zatím se vstupem na Valorant scénu otálejí, o víkendu se však tohle tabu prolomilo v Inside Games, kteří do svých řad nabrali jednu ze stálic posledních měsíců.
Inside Games
Inside Games

V čele Valorant týmu Inside Games se nachází nejstarší hráč celé soupisky, Gabriel 'BrainEater' Pál. Ten se pro elitní českou ligu Grunex Masters dal dohromady s dalšími hráči, kteří do té doby působili pod názvem Ty jsi dobrá kobra. Za nejznámějšího hráče sestavy by se dal označit David 'Nexos' Kuželka, který se v minulosti věnoval různým FPS hrám a shodou okolností se právě pod křídly Inside Games stal před čtyřmi lety vicemistrem ČR v Overwatchi. V sestavě se navíc vůbec poprvé setkává se svým mladším bratrem Adamem 'C1rsic' Kuželkou. Velké zkušenosti má ale také Martin 'z3nz3j' Tóth, jenž se dlouhé roky věnoval CS:GO a MČR si zažil v pozici trenéra. Sestavu doplňuje další bývalý CSkař Mark 'gudeN' Sándor, který to zkoušel v ECLOT nebo Dark Tigers, spolu s dalším mladíkem Adamem 'Jesse' Čtvrtníčkem jenž pro změnu přešel na Valorant z PUBG.

Kromě zmíněné domácí ligy Grunex Masters, kde na novou sestavu Inside Games čeká od dnešního večera pátá fáze a její skupina B, se kluci chtějí prosadit i v zahraničí, tak jako o víkendu zkoušeli štěstí ve VALORANT Academy od týmu Liquid. Tam ale bohužel narazili na českou jedničku Ferrari Peek a silný ruský celek forZe.

Takto vypadá nový tým Inside Games:

 Slovensko Gabriel 'BrainEater' Pál
 Česká republika David 'Nexos' Kuželka
 Česká republika Martin 'z3nz3j' Tóth
 Slovensko Mark 'gudeN' Sándor
 Česká republika Adam 'Jesse' Čtvrtníček
 Česká republika Adam 'C1rsic' Kuželka

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.