Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games se posouvají na novou úroveň

12. 3. 2020 | 12:37 Hearthstone
Inside Games patří k předním domácím organizacím, což potvrzují i tím, jakého partnera se jim nyní podařilo ulovit. O úspěchy teď totiž IG budou bojovat bok po boku se světoznámou značkou Xiaomi.
Inside Games, Xiaomi
Inside Games, Xiaomi

Ve světě se do esportu hrnou ty nejznámější značky z řad například herních periferií nebo nápojů pravidelně již nějakou dobu. A tento trend začíná přecházet i k nám, jedna z největších domácích organizací Inside Games totiž na své tiskové konferenci minulý týden představila partnerství s Xiaomi, značkou, která je známá především svými smartphony.

Právě proto půjde v této spolupráci především o Hearthstone tým, kartičky jsou totiž populární nejen na počítači, ale i na mobilech. Vždyt na MČR také spadají do toho mobilního. HS tým Inside Games tedy bude mít od Xiaomi k dispozice jejich nejlepší kousky, na kterých budou dle slov majitele IG, která najdete níže, hráči trénovat i soutěžit. Spolupráce s Xiami je zkrátka rozhodně zajímavá a to i v obecném měřítku. Ukazuje totiž, že zájem podporovat esportové týmy u nás mají i ty největší světové firmy.

Sestava HS sekce Inside Games:

 Česká republika Josef "Jobsad" Smutný
 Česká republika Martin "martim" Masrna
 Česká republika Jan "Heki" Karel
 Česká republika Štěpán "Norwis" Šimek

PLAYzone Challenge
Spojení Xiaomi s týmem Inside Games je skvělou příležitostí pro obě strany. Xiaomi je progresivní značka, která vyvíjí špičkové technologie a podporuje moderní trendy, mezi které beze sporu patří i esport. Tým Inside Games patří k absolutní špičce a s blížícím se Masters Tour v Los Angeles má Xiaomi příležitost být u historického úspěchu pro Českou republiku,

říká Ondřej Jirovec, ředitel firmy Beryko, která značku Xiaomi v ČR zastupuje.

Osobně jsem z partnerství s Xiaomi nadšený, spojení esport týmu s výrobcem smartphonů je naprosto logický krok. Do Los Angeles se chystáme s titulem Hearthstone, který je možné rovnocenně hrát jak na počítači, tak na mobilu. My ale jak při tréninku, tak na turnajích volíme smartphone – jednak je finančně dostupnější, ale hlavně lze hrát kdykoliv a kdekoliv,

doplňuje majitel esport týmu Inside Games Vojtěch Klapuch.

xiaomi
Štítky: Inside Games, Xiaomi
miluju videohry a hlavně ligu legend