Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games se vyjádřili k budoucnosti Fortnite týmu

14. 1. 2020 | 07:00 Fortnite
Krátce po eSubě se k aktuální situaci ve své Fortnite sekci vyjádřila také organizace Inside Games. Ta se totiž v rychlém sledu rozloučila hned se čtyřmi hráči své stabilní sestavy.
Inside Games Fortnite
Inside Games Fortnite

S Inside Games se postupně rozloučil bývalý kapitán Novash, veleúspěšný duo hráč Fennixxos a také Nistex a Muc1n (více v samostatném článku). První a poslední jmenovaný zamířili pod křídla Nessus Gaming, Nistex našel nové zázemí v zahraničí. Vyjádření k aktuálnímu stavu a podpoře Fortnite na sebe tak nenechalo dlouho čekat. Velice nás těší, že organizace věří populární battle royale hře i nadále. Novým složením byl pověřen poslední člen sestavy Norbert 'Dext' Paulovčák, který patří mezi nejlepší slovenské hráče. Ten si k sobě již vybral Filipa 'Arrow' Řeháčka, se kterým nejspíše utvoří novou dvojici. Navázat na úspěšný rok ale bude těžké. Pro mladého Arrowa jde navíc o jeho první angažmá vůbec, tak jsme zvědavi, jak se s ním popasuje.

Štítky: Inside Games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.