Přejít k hlavnímu obsahu

Nistex po odchodu z Inside Games míří do zahraničí

13. 1. 2020 | 15:59 Fortnite
Team Serenity je organizací založenou loni v létě, která se aktuálně soustředí více na evropskou Fortnite scénu. Kromě profesionálního týmu má ve svých řadách i akademii, kam nyní po odchodu z Inside Games přestupuje český hráč Nistex.
Team Serenity
Team Serenity

Tobias 'Nistex' Šoltys strávil poslední měsíce v domácí organizaci Inside Games, na delší čas zde ale nezakotvil. Aktuálně čtrnáctého nejlepšího českého hráče (dle Gamepedia Power Rankingu) si vyhlédl zahraniční Team Serenity a již o víkendu byl zde přivítán jako nový člen akademie. Součástí organizace je kromě líhně talentů, kam kromě Nistexe letos přišlo už i pět dalších hráčů, je i profesionální sekce, kterou tvoří osm zkušených Fortnite hráčů. Bývalý člen IG má tedy o motivaci, jednou se do ní také dostat, vskutku postaráno.

Štítky: Team Serenity, Nistex
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.