Přejít k hlavnímu obsahu

Inside Games startují novou éru, jejich novým generálním partnerem se stává společnost MSI

20. 4. 2021 | 18:00 League of Legends
Už je to dlouhých pět let, co se na výsledkových listinách domácích soutěží objevovalo jméno Inside Games MSI. V dnešní době jsou ING vidět hlavně na poli League of Legends, kromě toho ale disponují sekcemi ve hrách Hearthstone, Brawl Stars, FIFA 21 a CS:GO akademií. Nové generální partnerství s MSI se ale bude zaměřovat hlavně na podporu růstu LoL divize.
Inside Games + MSI
Inside Games + MSI
Zdroj: Inside Games + MSI

Světoznámá značka MSI patří mezi největší hráče v oblasti her. Do rozvoje esportové komunity věnuje MSI mnoho úsilí a zdrojů tak, aby podpořili rozvoj hráčů na celém světě. Právě s touto vizí vstupuje i do spolupráce s českým týmem Inside Games, který se mezi počítačovými hrami zaměřuje na podporu zejména League of Legends a CS:GO. ING se angažují také v mobilních i konzolových titulech, sama organizace si dává za cíl posouvat mladé talentované hráče na vyšší level. Soustředí se na komplexní přípravu hráčů a jejich rozvoj.

S touto vizí se tak značka MSI Gaming stává hlavním partnerem League of Legends týmu Inside Games, který patří mezi špičku v nejprestižnější české lize Hitpoint Masters a má ambice i za hranicemi. LoL a CS:GO sekce tak od dnešního dne budeme na turnajích a v ligách vídat pod novým označením MSI Inside Games.

„Mám obrovskou radost z toho, že budeme moci opět spolupracovat se značkou MSI, se kterou jsme spolupracovali již v minulosti. Je vidět, že MSI má opravdu zájem o rozvoj našich hráčů a chce jim zajistit maximální podporu. Našim hráčům tohle dlouho chybělo,“ říká Vojtěch Klapuch, majitel Inside Games. „Jsme rádi, že můžeme znovu nastartovat spolupráci s jedním z předních týmů na české herní scéně. Věřím, že tato spolupráce bude mít pozitivní ohlasy od veřejnosti,“ doplnil jej Zdeněk Krejčí za společnost MSI.

Štítky: Inside Games, MSI
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.