Přejít k hlavnímu obsahu

Italský hráč v barvách eSuby! Washout nebude chybět ani na letošním MČR

10. 10. 2019 | 11:38 PUBG: Battlegrounds
Očekávané se dnešním dnem stává skutečností. PUBG tým eSuby se oficiálně stává prvním týmem, který na Vodafone MČR v počítačových hrách využije služeb zahraničního hráče. Nejde však o žádný hurá krok, s Washoutem již tým hraje více než měsíc a o jeho kvalitách nemůže být pochyb.
Washout
Washout

Po příchodu Matěj 'Nowikk' Krmely za Davida 'Crowley' Harašíma se jedná o druhou změnu za dobu letošního fungování PUBG sekce v eSubě. Tentokrát padl černý Petr na Patrika 'Dudyss' Dudka, který byl často terčem kritiky, a dá se tak předpokládat, že s příchodem nové posily bude firepower celé sestavy opět o něco vyšší.

Pro novou posilu se ale eSubáci rozhodli vydat do zahraničí. Jiří 'oKKo' Trojan ze svého působení v evropském týmu FerrariBreach (dříve MoonWolf) zlákal Riccarda 'Washout' Beccariu, se kterým si v eSubě po prvních pokusech sedli a rozhodli se to vyzkoušet dlouhodobě. Po měsíčním fungování se tak Washout stává prvním potvrzeným zahraničním hráčem, který kdy nastoupí do akce na finále Vodafone MČR v počítačových hrách.

Aktuální sestava eSuby vypadá následovně:

 Česká republika Martin 'spajKK' Beneš
 Česká republika Jiří 'oKKo' Trojan
 Česká republika Matěj 'Nowikk' Krmela
 Itálie Riccardo 'Washout' Beccaria

Washout
MČR 2019
Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.