Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bude probíhat Samsung MČR mobile v Clash Royale?

22. 9. 2019 | 20:15 Clash Royale
Také se vám zdá, že letošní sezóna odstartovala teprve nedávno? Zdání klame, od samotného Samsung MČR mobile nás moc času nedělí. Jakým formátem se na největším Clash Royale turnaji na domácí scéně bude bojovat?
MČR mobile
MČR mobile

V pavilonu B brněnského výstaviště bude od 8. do 11. listopadu probíhat největší esportová akce na CZ/SK scéně. Na ní se v rámci Samsung MČR v mobilních hrách bude bojovat také v Clash Royale, populární mobilní hře z dílny Supercellu, která je součástí mobilního MČR již od jeho začátku v roce 2016. Už klasicky bude v CR turnaji bojovat šestnáct nejúspěšnějších hráčů z kvalifikační sezóny (jak přesně se bude o postupujících rozhodovat, se můžete podívat zde), a čeká je podobný formát jako na loňském MČR.

Samsung MČR mobile

V základní části se hráči po rozlosování utkají ve čtyřech skupinách po čtyřech, systémem každý s každým. Z každé skupiny pak vzejdou dva postupující hráči, kteří budou nasazení do single-elimination pavouka, na jehož konci bude jasno o novém mistrovi České republiky. Průběh celého turnaje bude samozřejmě vysílán na streamu, sledovat ho ale budete moci i přímo z Brna. Své místo na akci si můžete zakoupením vstupenky potvrdit zde. Konkrétně na Clash Royale se můžete těšit hned v pátek – celá CR část Samsung MČR mobile odstartuje ráno a již večer bude jasno o tom, kdo si z Brněnského výstaviště odnese zlato.

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend