Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bude vypadat obří Last Call turnaj o 14 míst na Samsung MČR mobile?

18. 9. 2019 | 19:51 Hearthstone
Letošní MČR sezóna se pomalu, ale jistě blíží k finiši. Co vás na závěr bude čekat? Jako první se podíváme na formát Last Call turnaje, ve kterém se bude bojovat o většinu míst na samotném Samsung Mistrovství ČR v mobilních hrách.
MČR mobile 2018
MČR mobile 2018

Letošní sezóna už je za polovinou, po posledním srpnovém víkendu už díky Samsung Midseason turnaji známe také prvního postupujícího na Samsung Mistrovství České republiky v mobilních hrách. O zbylých patnácti účastnících se ale bude rozhodovat až v říjnu a zásadní roli při tomto výběru budou hrát celkové zisky MČR bodů. Na hráče s absolutně nejvíce body bude čekat přímý postup do Brna, dalších 28 v pořadí si zase zajistí místo v Last Call turnaji, jehož formát vám nyní konečně můžeme odhalit.

MČR mobile 2018

Hráči budou v posledním turnaji z kvalifikační části letošní MČR sezóny na úvod rozděleni do čtyř skupin hraných klasickým formátem každý s každým. Do každé budou přiřazeni dva hráči z TOP 8, ostatní pak budou do skupin naprosto náhodně rozlosováni. Lístek do Brna bude čekat na ty, co to v nich dotáhnou do TOP 3, ani hráči ze čtvrtých míst ale nebudou muset smutnit. Ti totiž budou ještě bojovat v jedné GSL skupině, na které se určí zbylá dvojice postupujících na největší Hearthstone akci na domácí scéně.

Samotná utkání budou hrána klasickým formátem LHS na tři vítězné zápasy s jedním banem a průběh turnaje budete moci samozřejmě sledovat na streamu. Účastnit se ho ale můžete i aktivně, do konce sezóny totiž zbývají ještě necelé dvě turnajové série (z nichž se ta rozehraná bude počítat také do kvalifikace na Podzimní sklizeň, v níž budou ve hře další MČR bodíky), stále tedy máte šanci se na Last Call probojovat. Stačí zkrátka zabojovat!

Samsung MČR mobile
Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend